Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Aşk-ı Memnu'nun Finali(Herkezin yorumunu alalım istişare edek)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
(06-29-2010 01:12 AM)Jacob J. Yazılan: [ -> ]Ben Ben Ben Ne alıcam Big Grin

sana kala kala adnanbey kaldı doruk yapacak birşey yok elimizde şuan bu var Big Grin

Sarp

(06-29-2010 01:17 AM)Turhan Demirel Yazılan: [ -> ]
(06-29-2010 01:12 AM)Jacob J. Yazılan: [ -> ]Ben Ben Ben Ne alıcam Big Grin

sana kala kala adnanbey kaldı doruk yapacak birşey yok elimizde şuan bu var Big Grin

Doruk pala bıyıklıları sever , bildigim kadarı ile Smile
Abi ayıptır yha Big Grin bare o temizlikçilerde bi kız var beşire aşık olan onu alam Big Grin
sarp verelimmi nedersin adnan ağır kaçar belkiBig Grin
Wtr de sapık ne ara dicem hep sapık sarmıs buraları fılm bitti kalanlarımı paylaşıyorsunuz..: )
(06-29-2010 01:37 AM)YeniNeSiL Yazılan: [ -> ]Wtr de sapık ne ara dicem hep sapık sarmıs buraları fılm bitti kalanlarımı paylaşıyorsunuz..: )

bizde sapık çok ts ye yaklaşmayın Big Grin gece 01 den sonra herkes kendi aleminde ts kim kime dum duma herşey havada uçuşuyor Big Grin
Dikkat Sapık Çıkabilur Daş Düşebilur Ayu çıkabilur Big Grin

Sarp

(06-29-2010 01:31 AM)Turhan Demirel Yazılan: [ -> ]sarp verelimmi nedersin adnan ağır kaçar belkiBig Grin

Verelim diyorsan verelim hafız Smile
(06-29-2010 01:50 AM)Jacob J. Yazılan: [ -> ]Dikkat Sapık Çıkabilur Daş Düşebilur Ayu çıkabilur Big Grin

ülen kastamonuluyuz die illaki bu lafmı söğlenir adama Big Grin seni bizim birliğe şikayet edecem Big Grin
(06-29-2010 01:53 AM)Sarp Yazılan: [ -> ]
(06-29-2010 01:31 AM)Turhan Demirel Yazılan: [ -> ]sarp verelimmi nedersin adnan ağır kaçar belkiBig Grin

Verelim diyorsan verelim hafız Smile

Bence Hilmi Önal iyi gider Big Grin
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler