Finali nasıl buldunuz ?
Yanımdaki herkez sular seller içerisinde ağladı ben Behlül'ün kaybettiği gemiye yanıyorum
Şahsen daha duygulu bir ölüm bekliyordum Bihter'den.. Firdervs'in ağzı yamulmuş,Beşir bb yapmış hayata..
Adnan hala tatil düşünüyor,Nihal komaya girdi girecek. Beşir'e yanıyor o da
Tek merak ettiğim : Bundan sonra ki zamanda Behlül'ün hayatı.. altında araba yok ev yok mal yok mülk yok;dikkat ettiyseniz elbisesi eskimiş bi elbise

Sarı saç-sakalı simsiyah olmuş...
Bihter kendi soyadıyla gömülmüş.. En çok olan Bülent'e oldu..
Sizin yorumlarınız ?

Behlülün geleceği olmucak çünkü zaten dizi bitti

Bihter kendini vurdu heralde dekoltesinden.
(06-24-2010 11:06 PM)audaz1 Yazılan: [ -> ]Behlülün geleceği olmucak çünkü zaten dizi bitti
İşte şu an en çok merak ettiğim : bu durumdan sonraki yaşantıları.. Bence bunun için de bir film çekmeliler

(06-24-2010 11:08 PM)kral2424 Yazılan: [ -> ]Bihter kendini vurdu heralde dekoltesinden.
3 tane kırmızı boyayla çizik atmışlar

tam kalbinden.
Harbi izliyor musunuz ciddi ciddi =)
Firdervs Felç oldu haketti çok takip etmem ama canım sıkılınca bakıyorum.Zevkler ve renkler tartışılmaz

He konuya gelelim Ben de behlüle yandım o kadar

Bence de bundan sonraki yaşamlarının dizisi olmalı güzel olur.
Allah bilir dizidekiler şimdi kazandıkları paraları nerde yiyolardır sizde burda dizi yorumu yapıonuz


Yüce Türk Kültüründen esinlenmeyen ve hiçbir katkısı olmayan, değer kavramlarını sabote eden zihniyetlerin kitlelere nüfuz etmesi güzel bir davranış değildir.
Yaklaşık 7 yıldır 'Kurtlar Vadisi' ismiyle yayında olan bir dizinin, toplumda oluşturduğu şiddet ve bunalımın etkisi bitmeden, 'Aşk-ı Memnu' ismiyle yayında olan bir dizinin oluşturduğu ahlaksız ve gerçek dışı yaşam öykülerinin topluma mal edilmesi kabul edilemez!
Yüce Türk Milleti'nin ahlak ve adalet anlayışını dizilerde çözümlemeye çalışan zihniyetler, toplumu bölmeye ve parçalamaya çalışan odakların nihai beklentisidir! İzlediğiniz Aşk-Memnu dizisindeki gibi bir yaşam söz konusu olmadığı gibi, Kurtlar Vadisindeki gibi bir adalet anlayışının olmasıda söz konusu olamaz!
Yüce Türk Milleti'nin değerli mensuplarını ahlaksız ve şiddet yanlısı göstermeye çalışan zihniyetler yanılmaktadır! Türk ahlakı ve adaleti, yanlışı tolere edebilecek bir yapıda değildir! Mafya ve çete kavramları ile ahlaksız anlayışlar, dizilerde görebileceğiniz bir sahneden öteye geçmemektedir. Gerçek hayatta, Yüce Türk Adaletinin yanında hiçbir anlam ifade etmemektedir! Bunu unutmayın lütfen!
Kendinizi ve istikbalinizi, Yüce Türk Kültürünü hiçbir şekilde temsil etmeyen dizilere kaptırmayın lütfen!
Saygılarımla.