Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Aşk-ı Memnu'nun Finali(Herkezin yorumunu alalım istişare edek)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Arkadaş gülmekten öldüm Big Grin Aşkım Behlül kaçar..... :'( Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Kitabı okuyanlar normalde böyle değilmiş bu çok abarttılar falan demişler,Gerçekten de doğruymuş bu kadar abartılı değilmiş haluk ziya'nın adını kirletiyorlar sapıklıkla resmen ama bu son bölüm de milleti ağlamak için şekilden şekile girmişler..
Son durum belli Şimdi Adnan-Matmazel-Cocuklar ve hizmetçiler..

2haftaya kalmaz Adnan matmazelle evlenir

Tek sağlam matmazel çıktı diziden
Hakeden buldu Big Grin Bende merak ediyorum Behlülün geleceğini Smile
Öncellikle güzel konu : ) bana göre evet Bihter bana göre en doğrusunu yaptı çünkü bihter hasta bir kadındı...
Ben annesi için üzüldüm çünkü orda annesi felç geçirmiş bu çok kötü bursa (kızına olan değerini) anladım.
Behlül'den nefret ediyorum.Behlül orada BİHTERİ kurtarabilirdi ama dizi ve kitap a göre yapılmış.
Kaliteli bitti.Açıkcası sevindim Big Grin ama sonlarda bihter'in mezarlığı çok kötüydü orada çok üzülmüştüm bence aşk-ı memnuda suçlu karakter Behlül : ) Canın Cehenneme Behlül Canın Cehennme! xD ARTİST
Bihter'in ölümüne ne yalan söyliyim üzüldüm Big Grin
Behlülün bankasında para wardır korkmayın siz ona Big Grin
(06-25-2010 11:32 AM)sdrkrtl78 Yazılan: [ -> ]Bihter'in ölümüne ne yalan söyliyim üzüldüm Big Grin
Behlülün bankasında para wardır korkmayın siz ona Big Grin

Kesin...Canın CEHENNEMEEE!!! BEHLÜLL!!!!! xD
(06-24-2010 11:06 PM)STT*LeadeR Yazılan: [ -> ]Bizim Kilerde İçerde Herkez Tek Ben Pc'başında Odamdaki TV'de Kamerun - Hollanda Macını İzliyorum Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

Aynen Big Grin
(06-24-2010 11:05 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Tek merak ettiğim : Bundan sonra ki zamanda Behlül'ün hayatı.. altında araba yok ev yok mal yok mülk yok;dikkat ettiyseniz elbisesi eskimiş bi elbise Smile Sarı saç-sakalı simsiyah olmuş...

Real hayatta adam Big Grin her şeyi var Big Grin
Son bölümü izlemedim aslında dizinin çoğunu izlemedim ama izlediğim bölümler güzeldiSmile
(06-29-2010 12:01 AM)l3lack Yazılan: [ -> ]Son bölümü izlemedim aslında dizinin çoğunu izlemedim ama izlediğim bölümler güzeldiSmile

Baştan sona kadar izlemediysen bu biz aşk-ı memnu hayranları olarak hakaret varsayıyoruz ve yorumunu sil Big GrinBig Grin

şaka bi yana zaten 3-4 sene sonra tekrar aşk-ı memnu çıkar bu sefer Behlül Bülent olur Smile artık Nihal de ya Matmazel ya da Firdevs olur artık Big Grin
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler