06-24-2010, 11:45 PM
06-24-2010, 11:48 PM
Kitabı okuyanlar normalde böyle değilmiş bu çok abarttılar falan demişler,Gerçekten de doğruymuş bu kadar abartılı değilmiş haluk ziya'nın adını kirletiyorlar sapıklıkla resmen ama bu son bölüm de milleti ağlamak için şekilden şekile girmişler..
Son durum belli Şimdi Adnan-Matmazel-Cocuklar ve hizmetçiler..
2haftaya kalmaz Adnan matmazelle evlenir
Tek sağlam matmazel çıktı diziden
Son durum belli Şimdi Adnan-Matmazel-Cocuklar ve hizmetçiler..
2haftaya kalmaz Adnan matmazelle evlenir
Tek sağlam matmazel çıktı diziden
06-24-2010, 11:58 PM
Hakeden buldu
Bende merak ediyorum Behlülün geleceğini 
Bende merak ediyorum Behlülün geleceğini 
06-25-2010, 10:50 AM
Öncellikle güzel konu : ) bana göre evet Bihter bana göre en doğrusunu yaptı çünkü bihter hasta bir kadındı...
Ben annesi için üzüldüm çünkü orda annesi felç geçirmiş bu çok kötü bursa (kızına olan değerini) anladım.
Behlül'den nefret ediyorum.Behlül orada BİHTERİ kurtarabilirdi ama dizi ve kitap a göre yapılmış.
Kaliteli bitti.Açıkcası sevindim
ama sonlarda bihter'in mezarlığı çok kötüydü orada çok üzülmüştüm bence aşk-ı memnuda suçlu karakter Behlül : ) Canın Cehenneme Behlül Canın Cehennme! xD 
Ben annesi için üzüldüm çünkü orda annesi felç geçirmiş bu çok kötü bursa (kızına olan değerini) anladım.
Behlül'den nefret ediyorum.Behlül orada BİHTERİ kurtarabilirdi ama dizi ve kitap a göre yapılmış.
Kaliteli bitti.Açıkcası sevindim
ama sonlarda bihter'in mezarlığı çok kötüydü orada çok üzülmüştüm bence aşk-ı memnuda suçlu karakter Behlül : ) Canın Cehenneme Behlül Canın Cehennme! xD 
06-25-2010, 11:32 AM
Bihter'in ölümüne ne yalan söyliyim üzüldüm 
Behlülün bankasında para wardır korkmayın siz ona

06-25-2010, 01:02 PM
(06-25-2010 11:32 AM)sdrkrtl78 Yazılan: [ -> ]Bihter'in ölümüne ne yalan söyliyim üzüldüm
Kesin...Canın CEHENNEMEEE!!! BEHLÜLL!!!!! xD
06-25-2010, 01:43 PM
(06-24-2010 11:06 PM)STT*LeadeR Yazılan: [ -> ]Bizim Kilerde İçerde Herkez Tek Ben Pc'başında Odamdaki TV'de Kamerun - Hollanda Macını İzliyorum![]()
![]()
![]()
Aynen

06-25-2010, 02:51 PM
(06-24-2010 11:05 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Tek merak ettiğim : Bundan sonra ki zamanda Behlül'ün hayatı.. altında araba yok ev yok mal yok mülk yok;dikkat ettiyseniz elbisesi eskimiş bi elbiseSarı saç-sakalı simsiyah olmuş...
Real hayatta adam
her şeyi var 
06-29-2010, 12:01 AM
Son bölümü izlemedim aslında dizinin çoğunu izlemedim ama izlediğim bölümler güzeldi

06-29-2010, 12:07 AM
(06-29-2010 12:01 AM)l3lack Yazılan: [ -> ]Son bölümü izlemedim aslında dizinin çoğunu izlemedim ama izlediğim bölümler güzeldi
Baştan sona kadar izlemediysen bu biz aşk-ı memnu hayranları olarak hakaret varsayıyoruz ve yorumunu sil

şaka bi yana zaten 3-4 sene sonra tekrar aşk-ı memnu çıkar bu sefer Behlül Bülent olur
artık Nihal de ya Matmazel ya da Firdevs olur artık