Arkdaşlar şimdi resimleri koyuyuorum. Sadece yorum yapın bu nedir ? Gerekirse konu taşınsın önlere geçsin. Bu konuda herkez yorum yapmalı.Clandandaki retailli olan charların retail günleri 53 gün olarak gözüküyor. Bu ne demek oluyor ? 53 gün sonra retaillermi kalkıyor ? Retaili olan arkadaşlarda kontrol etsinler. Ve yorum yapsınlar !!!
Buyrun Resimler !
Yalnız bir şeye daha dikkat edin lütfen. Retail bir yerde 53 gün gösterirken charın üstünde öle bir şey yok bu nedir ? Ve herkez kendi retaillerini kontrol etsin !
Retaili kaldırırlarsa yasal olarak bir suç işlemiş olurlar kanımca çünkü bunu alırken sınırsız silah diye satıldı bu sadece ticket atanlar için retail sorununu kaldırınca buna gerek kalmıyacak.
Böyle birşey yapmaları söz konusu olamaz satış şartları ürünün içeriğinde yazar ve ona göre parası alınır kaldırırlarsa ortalık karışır.
Aynı sorun bir arkadaşımın charında da oldu. Ticket attık ve senin verdiğin ss'lerdeki gibi 8. slot verdiler ve yine senin yazdığın gibi silahta ve smoke'larda gün yazmıyordu.
Eğer retailler biterse SinanYksl ustanın da dediği gibi ortalık karışır ve K2 suç işlemiş olur.
Benim görüşüm ise bitmeyeceği yönünde çünkü bu sorun yanlış hatırlamıyorsam 12 Haziran patch'i ile gelmişti. Sorun düzeltilemeyince ticket atan kullanıcılara geçici olarak böyle bir çözüm buldular. Eminim K2 Network mantıklı bir açıklama yapar.
dava açarım kalkarsa.iyi bir tazminat alırız.
bende arkandayım recep duruşmaya birlikte gideriz

Retaillerin kalacağını hiç sanmıyorum. Benim kanımca bu 8.slot bitmeyecek bizim için
Hayır, retail'ların kalkması söz konusu değil. Bu Dünya Kupası dalgası ile alakalı olan patch'den sonra ortaya çıkan bir sorun bu ve K2(G1) bu sorunu kökten çözecek bir patch hazırlığı içerisinde. Şu an için sınırlı sayıda görünmesi pekala normal çünkü başka bir alternatif yoktur.
*Sadece biraz sabır..
Katılıyorum

Evet son patch herşeyi mahvetti zaten...8 slot'un bitse dahi retailini kullanırsın ama bu sorunda düzelir yakında.Clan arkadaşım ticket attı şu anda 400 küsur günlük 8.slot'u var ama böyle gün vericeklerini sanmıyorum.