Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Retaille ilgili bir problem ? Retaillermi bitiyor ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Şuanda yeni bir patch hazırlıyorlar. Geldiği gibi oyun normale döneceek Big Grin
Bence de öyle bir şey söz konusu olamaz.
(06-21-2010 07:11 AM)nCaWinD Yazılan: [ -> ]Şuanda yeni bir patch hazırlıyorlar. Geldiği gibi oyun normale döneceek Big Grin

İnşallah Normale Dönerde Güzelce Oynarız ya Sad
retaillerin kalkması söz konusu değil. Retailler üzerinde bir çalışma yapıyor olabilirler ama sorun kalkacaktır
Son patchle retailler ile ilgilşi bir sdorun oldu bu sdorun düzelene kadar retail slotunu kullanabilmen için bunu verdiler hatta bende bundan 200gun var ve 8th slot itemi almadım anlamış değilim..
Şöyle birşey olabilirmi ? sen gold silah aldıysan eğer o silahında 53 günü kaldıysan öyle yazı yazmış olabilir..
bu telafi için verildi,bir dahaki patch de bu sorun kalkacak benim ticketimde hatalarının telafisi için bunu yolladıklarını en kısa zamanda bu sorun kalkacağını söylediler
bu son patch birçok şeyi mahvetti inşalaah hallolur sağlam patch gelirde hackte kalmaz Angry
Beyler bende de 78 gün gösteriyor. Diğer arkadaşlarımzın söylediği gibi kalkarsa retailler ortalık fena karışır ve ben kendim dava açarım :m045.gif ARTİSTbeyfendi
Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar. Umarım hepinizinde dediği gibi olur. Bu retailler kalkarsa olay olur çünkü. Düzelir inşallah.
İyi forumlar...
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler