06-19-2010, 08:57 PM
Ah ah ah ah herkes fatih abi ve turgay gıbı kımselerın yolundan gıtse. Ben bıle bazen kendımı tutamayıp progametr ve wtr arasındakı rehabete gırıyorum.
(06-19-2010 08:56 PM)ByKaaN Yazılan: [ -> ]Senle muhattab bile olmuycam daha cocuksun cunki hala olaylarin ardindan kosuyorsun onun icinde diledigin seyi buraya yazma ozgursun bizler sizler gibi forumdan konu silmiyoruz. Ornek istiyorsanda cashboytr hakkinda sizin forumda bi konu var arkada foto montaj yapip sizin foruma konu aciyor ve dilediginiz yorum yapiliyor dogru konu acildiginda ise siliniyor ne hikmetse onun icinde bana ve WTR aile sine gelipte insanliktan bahsetme..
konu silmiyor musunuz? şaka mı yapıyorsun sen 
(06-19-2010 08:54 PM)connect3d Yazılan: [ -> ]tamam turgay gec bunları acık acık konus wtr de progametr ye duyulan bır kın nefret yokmu ? Genel olarak soruyorum. Senın bır problemın yok bunu gayet ıyı bılıyorum. Sunuda dıyeyım acık bır yureklılıkle yasının bu kadar kucuk olmasına ragmen forumun bel kemiğisin. Bykaanx gıbı kısılerde senın felsefende yuruseler hıcbır sorun olmaz. Ne derler buyugunuzu ornek alın. ŞİMDIDE BEN DIYORUM WTR HALKI ŞU TURGAY DENİLEN KİŞİDEN DÜŞÜNCESEL VE MANEVİ OLARAK BİRŞEY KAPIN. Akıl yasta degıl bastadır.
(06-19-2010 08:57 PM)connect3d Yazılan: [ -> ]Ah ah ah ah herkes fatih abi ve turgay gıbı kımselerın yolundan gıtse. Ben bıle bazen kendımı tutamayıp progametr ve wtr arasındakı rehabete gırıyorum.
(06-19-2010 08:41 PM)connect3d Yazılan: [ -> ](06-19-2010 08:38 PM)Jose Mourinho Yazılan: [ -> ]alakası yok kaan abi medenice konuşmuş emre saman altında buzağı arama lütfen
demek ıstedıgını acarmısın bykaanx kufur ettı demıyorumkı saygısızlık etti ordakı wuf clanı ısmını kaldır dıyerekten. wuf 'a karsı bır yarası varkı bunu dedı. benım amacım aradakı bu sorunları cozmek şu oyunu adam akıllı oynayıp tatmin olmak. Kenan su sıdık yarısını kes.