06-19-2010, 08:40 PM
06-19-2010, 08:41 PM
(06-19-2010 08:38 PM)Jose Mourinho Yazılan: [ -> ]alakası yok kaan abi medenice konuşmuş emre saman altında buzağı arama lütfen
demek ıstedıgını acarmısın bykaanx kufur ettı demıyorumkı saygısızlık etti ordakı wuf clanı ısmını kaldır dıyerekten. wuf 'a karsı bır yarası varkı bunu dedı. benım amacım aradakı bu sorunları cozmek şu oyunu adam akıllı oynayıp tatmin olmak. Kenan su sıdık yarısını kes.
06-19-2010, 08:43 PM
(06-19-2010 08:41 PM)connect3d Yazılan: [ -> ](06-19-2010 08:38 PM)Jose Mourinho Yazılan: [ -> ]alakası yok kaan abi medenice konuşmuş emre saman altında buzağı arama lütfen
demek ıstedıgını acarmısın bykaanx kufur ettı demıyorumkı saygısızlık etti ordakı wuf clanı ısmını kaldır dıyerekten. wuf 'a karsı bır yarası varkı bunu dedı. benım amacım aradakı bu sorunları cozmek şu oyunu adam akıllı oynayıp tatmin olmak. Kenan su sıdık yarısını kes.
sorun wuf ile kaan abi arasında kaan abi ile senin aranda değil. Zamanı gelir Wuf liderleri ve kaan abi oturur geçmişteki buzları eritirler ama bunun seninle alakası yok zaten. O sebeble senin çözebilceğin bir sorunda değil
06-19-2010, 08:43 PM
Bence Kaan abi gayet düzgün ve oturaklı konuşmuş orda tartışmayı sen uzatmışsın.
Bknz: Hiç birşey olmamasına rağmen biz kendi ts mizdekilere böyle davranmıyoruz denmesi.
Ama ilk satırdaki konuşmayı onaylamıyorum.
Bknz: Hiç birşey olmamasına rağmen biz kendi ts mizdekilere böyle davranmıyoruz denmesi.
Ama ilk satırdaki konuşmayı onaylamıyorum.
06-19-2010, 08:45 PM
(06-19-2010 08:40 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Bunu WTR ile ProgrameTurk'e vurmak ne kadar doğru olur bilmiyorum. Bu Bykaan'ın Wuf ile kendi arasındaki eskiden beri var olan bir sorundur. Bunu WTR'ye göndermenin doğru olacağına inanmıyorum ki WTR ile ProgameTurk arasında her hangi bir sorunda yoktur. Giderim Fatih Abinin yanına 2 muhabbet ederiz arada cengiz abiye rastlarım onunla muhabbet ederiz vs vs.
Bykaan wtr forumunun yetkılısı yanı wtr forumunun temsilcisi bir baska deyısle wtr forumunun elçisi. Bykaan wtr forumunda takılan herhangı bır uye degıl. Hareketlerıne dıkkat etmesı lazım elcı oldugu ıcın olayları oznel degıl nesnel dusunmesı lazım. Anladınmı Turgay ?
Siz bykaan ı elcınız olarak gormuyorsanız o ayrı bır konu.
06-19-2010, 08:46 PM
(06-19-2010 08:35 PM)€TO'O Yazılan: [ -> ]tebrikler
Uyarılarımıza rağmen gözümüzün önünde tekrarlıyorsun. 3 gün uzaklaştırma..
06-19-2010, 08:49 PM
(06-19-2010 08:45 PM)connect3d Yazılan: [ -> ](06-19-2010 08:40 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Bunu WTR ile ProgrameTurk'e vurmak ne kadar doğru olur bilmiyorum. Bu Bykaan'ın Wuf ile kendi arasındaki eskiden beri var olan bir sorundur. Bunu WTR'ye göndermenin doğru olacağına inanmıyorum ki WTR ile ProgameTurk arasında her hangi bir sorunda yoktur. Giderim Fatih Abinin yanına 2 muhabbet ederiz arada cengiz abiye rastlarım onunla muhabbet ederiz vs vs.
Bykaan wtr forumunun yetkılısı yanı wtr forumunun temsilcisi bir baska deyısle wtr forumunun elçisi. Bykaan wtr forumunda takılan herhangı bır uye degıl. Hareketlerıne dıkkat etmesı lazım elcı oldugu ıcın olayları oznel degıl nesnel dusunmesı lazım. Anladınmı Turgay ?
TS admini. Forum üzerinde bir yetkisi yok. TS'yi düzenleyen kişilerden kaldıkı sende biliyorsunki onun sorunu seninle değil. Bu yeni bir sorunda değil uzun zamandır var olan ama daha çözemediğimiz bir sorundur. Yazın fırsat olursa onuda çözmek kafamda ama şuan biraz zor.
06-19-2010, 08:54 PM
(06-19-2010 08:49 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ](06-19-2010 08:45 PM)connect3d Yazılan: [ -> ](06-19-2010 08:40 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Bunu WTR ile ProgrameTurk'e vurmak ne kadar doğru olur bilmiyorum. Bu Bykaan'ın Wuf ile kendi arasındaki eskiden beri var olan bir sorundur. Bunu WTR'ye göndermenin doğru olacağına inanmıyorum ki WTR ile ProgameTurk arasında her hangi bir sorunda yoktur. Giderim Fatih Abinin yanına 2 muhabbet ederiz arada cengiz abiye rastlarım onunla muhabbet ederiz vs vs.
TS admini. Forum üzerinde bir yetkisi yok. TS'yi düzenleyen kişilerden kaldıkı sende biliyorsunki onun sorunu seninle değil. Bu yeni bir sorunda değil uzun zamandır var olan ama daha çözemediğimiz bir sorundur. Yazın fırsat olursa onuda çözmek kafamda ama şuan biraz zor.
tamam turgay gec bunları acık acık konus wtr de progametr ye duyulan bır kın nefret yokmu ? Genel olarak soruyorum. Senın bır problemın yok bunu gayet ıyı bılıyorum. Sunuda dıyeyım acık bır yureklılıkle yasının bu kadar kucuk olmasına ragmen forumun bel kemiğisin. Bykaanx gıbı kısılerde senın felsefende yuruseler hıcbır sorun olmaz. Ne derler buyugunuzu ornek alın. ŞİMDIDE BEN DIYORUM WTR HALKI ŞU TURGAY DENİLEN KİŞİDEN DÜŞÜNCESEL VE MANEVİ OLARAK BİRŞEY KAPIN. Akıl yasta degıl bastadır.
Bykaanx denılen kısı bu terbıyesızlıgı ts sınde mısafır olan bır kısıye yapıyorsa alın o yetkıyı yumrugunuzu masaya vurun. !
06-19-2010, 08:56 PM
Senle muhattab bile olmuycam daha cocuksun cunki hala olaylarin ardindan kosuyorsun onun icinde diledigin seyi buraya yazma ozgursun bizler sizler gibi forumdan konu silmiyoruz. Ornek istiyorsanda cashboytr hakkinda sizin forumda bi konu var arkada foto montaj yapip sizin foruma konu aciyor ve dilediginiz yorum yapiliyor dogru konu acildiginda ise siliniyor ne hikmetse onun icinde bana ve WTR aile sine gelipte insanliktan bahsetme..