Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Retail Sorunu Ticket Cevabi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merhabalar,

Hazirladiginiz ticket metnini gonderdim. Cevap geldi:

We have again reviewed your account and could not find any retail purchase on this account. However, request you to provide us the retail code for further review. We apologize for any inconvenience caused.

ingilizcem pek iyi degil fakat 3-5 anladigim kadari ile hesabini inceledik, retail goremedik gibisinden birsey yaziyor. Fakat benim retailim var, Oyunda 8. slotta gozukuyor. Ne yapmaliyim?
Evet Seninde Dediğin Gibi Retail Göremedik İnceledik Felan Diyor..Ticketten de Böyle Birşey Çıktıysa Bence Sen O Retailden Umudu kes
umudu kesecek degilim, ona sabah aksam calisip kazandigimiz paralari yatiriyoruz. bu kadar kolay degil. yeni patch'i bekleyelim, olmadi info@k2network'e mail gececegim. Su anda ayni durumda olan arkadaslar var mi?
(06-14-2010 08:57 PM)dumluc4 Yazılan: [ -> ]Evet Seninde Dediğin Gibi Retail Göremedik İnceledik Felan Diyor..Ticketten de Böyle Birşey Çıktıysa Bence Sen O Retailden Umudu kes

Hemen konuyu noktalama karamsal olma. Kardeşim sen devam et ss'ni felan al retailin olduguna dair bişeyler yap ticketle ugrasan üyelere ö.m yolla yardımcı olurlar allahın izniyle bişey olmaz.
Aynısın bana da oldu. 2Aylık koydu admlar M60 retailimi. Tekrar ticket attım. Sorun yok soun düzeltildi dediler ama hala daha retailide süre var. Nasıl oluyor?
tek ticket attım retail vardı 60 günlük 8. slot geldi. her hangi böyle aksi bi ticket cevabı gelmedi
Retail'in clanwarfare famas retail mi ?
ben de Mehmet'in yazdığı metni yolladım sınırsız geri geldi eskisi gibi süre yok.ama kilitli de değil.

şimdi baktım da g1 de 60 günlük yazıyor.ama oyunda gün yazmıyor.ne olacak bu iş bakalım.elimizden almasalar bari retaili.
(06-14-2010 11:31 PM)TR-eurograp Yazılan: [ -> ]ben de Mehmet'in yazdığı metni yolladım sınırsız geri geldi eskisi gibi süre yok.ama kilitli de değil.

şimdi baktım da g1 de 60 günlük yazıyor.ama oyunda gün yazmıyor.ne olacak bu iş bakalım.elimizden almasalar bari retaili.

Aynen katılıyorum. Bende korkuyorum retaile birşey olacak diye
(06-14-2010 08:21 PM)CheChen Yazılan: [ -> ]Merhabalar,

Hazirladiginiz ticket metnini gonderdim. Cevap geldi:

[color]We have again reviewed your account and could not find any retail purchase on this account. However, request you to provide us the retail code for further review[/color]. We apologize for any inconvenience caused.

ingilizcem pek iyi degil fakat 3-5 anladigim kadari ile hesabini inceledik, retail goremedik gibisinden birsey yaziyor. Fakat benim retailim var, Oyunda 8. slotta gozukuyor. Ne yapmaliyim?

Gerekli olan kısmı;

''Hesabınızı tekrar inceledik ve herhangi bir retail satın alım işlemi bulamadık. Ama yinede, daha fazla araştırma(inceleme...) için bize retail code'unu tedarik etmenizi istiyoruz. ''

Eğer elinizde, satın almış olduğunuz retail'ın code'u bulunuyorsa, bu code'u kullanarak yeni bir ticket atmanız sorununuzu çözebilir.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler