(06-15-2010 05:43 AM)harum-scarum Yazılan: [ -> ] (06-14-2010 08:21 PM)CheChen Yazılan: [ -> ]Merhabalar,
Hazirladiginiz ticket metnini gonderdim. Cevap geldi:
[color]We have again reviewed your account and could not find any retail purchase on this account. However, request you to provide us the retail code for further review[/color]. We apologize for any inconvenience caused.
ingilizcem pek iyi degil fakat 3-5 anladigim kadari ile hesabini inceledik, retail goremedik gibisinden birsey yaziyor. Fakat benim retailim var, Oyunda 8. slotta gozukuyor. Ne yapmaliyim?
Harun ben yolladım kodu zaten tickette. Ancak aynı cavbı banada verdiler
Gerekli olan kısmı;
''Hesabınızı tekrar inceledik ve herhangi bir retail satın alım işlemi bulamadık. Ama yinede, daha fazla araştırma(inceleme...) için bize retail code'unu tedarik etmenizi istiyoruz. ''
Eğer elinizde, satın almış olduğunuz retail'ın code'u bulunuyorsa, bu code'u kullanarak yeni bir ticket atmanız sorununuzu çözebilir.
>Harun ben yolladım kodu tickette. Ancak banda aynı cevabı veriyorlar
Açıkçası uzun zamandır oyunda olup bitene dair herhangi bir bilgim olmadığı için şunu yapın ya da yapmayın diyemeyeceğim; ancak, bana biraz vakit verin, küçük bir araştırma yapacağım.
PS: Durumun çözümü için K2(G1) yetkililerde çalışmakta-imiş ve sanırım yakın zaman içinde herkesin sorunun çözülebilmesi için,sırf bu konuyla alakalı bir patch hazırlanacakmış.
Merhaba,
Cevaplar ve yardimlariniz icin tesekkur ederim. Dün 1 oyun sirasinda karakter ozelliklerini gosterirken retail'in gozuktugu 1 screenshot ile cephanelik kisminin resimlerini cekip gonderdim.
"Hi,
We have already consulted the first time a charity but did not reach the conclusion. I sent this link to see in the image in my account is my account. But I would say that retail retail installed. I would like you to check again. Thank you for your work.
http://img816.imageshack.us/i/88011164.jpg/
http://img824.imageshack.us/i/51187216.jpg/ "
yazdim. Bugun yaniti geldi:
"We have now added 8th Slot PX item into your account which enables you to use Retail weapon.
We apologize for any inconvenience caused."
Süresiz, normal retailim char'ima yuklendi. Basina gelecek baska arkadas olursa yardimi dokunur umarim.
İyi Forumlar..