Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Elveda...:(
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar artık bıktım! Charım çalındığından beri ne oynayasım geliyor nede başka birşey. Nerde eski playerler. Biliyorsunuz ben knifecıyım. Arkadaşlar böyle şeymi olur. 9-7 gidiyorum adam hack diyor. Hemde charım çalındığından beri char kasasım gelmiyor. Neyse uzun lafın kısası oyunu bırakıyorum. Elveda. Herkes hakkını helal etsin. Eğer bir yanlışım olduysa herkezden özür diliyorum. İllaki sövmüşümdür. Ama anladımki bir oyun için insanlara küfür etmeye değmezmiş.
Not : 3 yıldır kullandığım charlar: Teppka11 (Ncden sonra Speculat0r ) xlmp0sible ( 1 ay önce çalındı ) Forumdan ayrılmayacağım. Herkese teşekkürler.

SametKARA

Teppka11'i Tanıyorum Hakkında Hayırlı Olsun Kardeşim.
(06-13-2010 02:19 PM)SametKARA Yazılan: [ -> ]Teppka11'i Tanıyorum Hakkında Hayırlı Olsun Kardeşim.

Galiba en hayırlısı bu be kardeşim Sad
Warrocksuz bir yaşam kadar güzel bir şey yok 4 gün oyuna girmedim farkına vardım hayatımın bir parçası haline gelmiş bundan sonra sadece eğlence için kardeşlerimle sohbet için giriyorum oyuna.

Hayırlı olsun Smile
En iyisini yapıyorsun . Bende ban yedim bırakamıyorum .
Kendine iyi bak
(06-13-2010 03:07 PM)fatalblow4 Yazılan: [ -> ]En iyisini yapıyorsun . Bende ban yedim bırakamıyorum .
Senin ki daha bi değişik durum be Hasan Sad
En iyisi Smile hayat oyun değil , insanlar para kazanmak için neler yapıyor? o yüzden özellikle üniversite sınavına girecek arkadaşlar warrock oynamasınlar hepimizin hayali hayatta sorunsuz yaşamak değil mi?
Charın çalındı diye üzülme Smile bence daha iyi...
Hayırlısı olsn Smile
Yolun açık olsun dostum.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler