Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Elveda...:(
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(06-13-2010 03:07 PM)j4ckhunt3r Yazılan: [ -> ]Warrocksuz bir yaşam kadar güzel bir şey yok 4 gün oyuna girmedim farkına vardım hayatımın bir parçası haline gelmiş bundan sonra sadece eğlence için kardeşlerimle sohbet için giriyorum oyuna.

Hayırlı olsun Smile

Sağ ol neyi anladım biliyormusun. Biz bu oyunun bağımlısı olmuşuz. Ha esrar ha bu oyun. Arada bir fark yok Smile
(06-13-2010 03:07 PM)fatalblow4 Yazılan: [ -> ]En iyisini yapıyorsun . Bende ban yedim bırakamıyorum .

Bırak en iyisi kardeşim Smile
(06-13-2010 03:08 PM)bustet92 Yazılan: [ -> ]Kendine iyi bak

Eyvallah kardeşim sende. Yav bir yere gitmiyorumBig Grin Forumdayım, yine baş belasıyım Big GrinBig Grin
(06-13-2010 03:47 PM)gagavision Yazılan: [ -> ]En iyisi Smile hayat oyun değil , insanlar para kazanmak için neler yapıyor? o yüzden özellikle üniversite sınavına girecek arkadaşlar warrock oynamasınlar hepimizin hayali hayatta sorunsuz yaşamak değil mi?
Charın çalındı diye üzülme Smile bence daha iyi...

18 yaşındayım daha önümde ne kadar fazla sınav var Smile En iyisi oldu.
(06-13-2010 06:33 PM)extremly1 Yazılan: [ -> ]Yolun açık olsun dostum.

Eyvallah dostum Smile
(06-13-2010 04:00 PM)ozback Yazılan: [ -> ]Hayırlısı olsn Smile

Eyvallah Smile
yolun açık olsun...
(06-14-2010 01:42 PM)selahattinbaba Yazılan: [ -> ]yolun açık olsun...

Eyvallah Smile
Yolun açık olsun kardeş sahiden bağımlılık yaptı mı bırakılmıyor. Dersler fena Smile
aynen bendede aynı dert var fakat bırakamıyorum bagımlı olmuşum,hayırlısı olur inş..en güzelini yapmışsın..totos.gif
(06-15-2010 11:41 AM)furkiabi Yazılan: [ -> ]Yolun açık olsun kardeş sahiden bağımlılık yaptı mı bırakılmıyor. Dersler fena Smile

Eyvallah.
(06-15-2010 12:36 PM)amutaka Yazılan: [ -> ]aynen bendede aynı dert var fakat bırakamıyorum bagımlı olmuşum,hayırlısı olur inş..en güzelini yapmışsın..totos.gif

Sağ ol kardeşimtotos.gif
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler