Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Avatar-Sherlock Holmes-Paranormal Activity-Yahşi Batı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Avatar:Siteyi dolaşırken "Avatar" filmiyle alakalı bir konu gördüm.Çoğu kişi konusuz demiş.Ben Avatar"ı sinemada 2 kere izledim ve ikisindede aynı zevki aldım.Filmimizin konusu bir gezegende değerli bir taşın ele geçirilmek istenmesi ve bundan sonra süregelen olaylar.Gerçek oyuncularla sanal kahramanları kusursuz bir şekilde buluşturmayı amaçlamış olan bu film, dünyalılar ile başka bir gezegende kendi kurallarına göre yaşayan Na’vi uygarlığı arasındaki ilişkileri anlatıyor.Kahranımız olan Jake Sully ve birkaç arkadaşının fikrinin değişmesiyle maceramız başlıyor.Konu olarak güzel bir film.Efektler kusursuz.3 boyutlu bir film oldugundan dolayı kendinizi orda hissedebileceksiniz ve de insanların yüzündeki en ufak pürüzü bile farkedebiliceksiniz.Filmimizde biraz bilim kurgu biraz komedi biraz romantizm ve birazda dram bulunuyor.Bütün ödülleri teker teker toplamasınada şaşılmamalıSmile. İzleyecek olanlara şimdiden iyi seyirlerSmile

Sherlock Holmes:.Arthur Conan Doyle'un dünyaca ünlü karakteri Sherlock Holmes'un maceraları anlatılıyor.Sherlock Holmes çok zeki ve iyi dövüşen bir dedektiftir ve ülkesi üzerinde çeşitli komplolar vardır.Sherlock Holmes"ta bu komploları su yüzüne çıkarmak ve yıkmak peşindedir.Aksiyonun bir an bile eksik olmadığı bu filmde yer yer mizahi şeylerde görüp eğleneceksiniz.Gerçekten dört dörtlük bir film.İzleyecek olanlara şimdiden iyi seyirlerSmile

Paranormal Activity:Bu filmi daha yeni seyrettim.Katie ve Micah çiftinin amatör bir kamerasından çekilmektedir.Katie 8 yaşından beri iblisleri görmektedir ve ne yapsa kurtulamamaktadır.Micah adlı erkek arkadaşı bu sorunu çözüceği inancındadır.Her gittikleri yere kamerayı götüren bu çift iblisi yakalamak ve ne istediğini bulmak gayesindedir.Bu olanlardan sonra süregelen olaylar dizini anlatılmaktadır.Ben izledim.Fakat fazla korkmadım.Ama basınlarda dünyanın en iyi korku filmi olarak değerlendiriliyor.Amatör bir kamera ile çekim yapılması o olayların daha gerçekci olmasını sağlıyor kuşkusuz.Ama ben fazla abartıldığı düşüncesindeyim.Neyse karar sizlerin.Filmi izleyecek olanlara iyi seyirler.Size bir tavsiye:Eğer korkmak istiyorsanız tek başınıza izleyin ve ışıklarınız kapalı olsunSmile).

Yahşi Batı:Cem Yılmaz daha komik bir sinema filmi beklerdim.Espriler kaliteli fakat yeni nesilin dikkatini çekecek türden değil.Genellikle 25-35 yaş aralığındaki kişilerin anlayabiliceği ince espriler yapılmış.Ben bu filmden beklediğimi alamadım.Ama karar sizlerin.Cem Yılmaz faktörünüde göz önünde bulundurmak lazımSmile.Filmi izleyecek olanlara şimdiden iyi seyirler. . .

Kesinlikle alıntı değildir.Kendi ellerimle yazdımSmile).Bu filmlerin popülaritesi fazla olduğundan dolayı sinemaya gitmek isteyen arkadaşları bilgilendirmek istedim. . .
Sherlock Holmes: Bu filmi şiddetle tavsiye ederim , dün arkadaşlarla izledik gerçekten çok hoş bir filmdi , sonu öyle bitti ki 2.si gelcek haberini veriyor Smile
Paranormal'ı bugün izlemeyi düşünüyorum.
Diğerlerini pek merak ediyorum sayılmaz. (:

Teşekkürler Egemen.
Sherlock Holmes - Bu filmide izlemekte fayda var gibi... Smile
(01-20-2010 05:21 PM)Pessim1.St Yazılan: [ -> ]Yahşi Batı:Cem Yılmaz daha komik bir sinema filmi beklerdim.Espriler kaliteli fakat yeni nesilin dikkatini çekecek türden değil.Genellikle 25-35 yaş aralığındaki kişilerin anlayabiliceği ince espriler yapılmış.Ben bu filmden beklediğimi alamadım.Ama karar sizlerin.Cem Yılmaz faktörünüde göz önünde bulundurmak lazımSmile.Filmi izleyecek olanlara şimdiden iyi seyirler. . .

Ben gittim fakat bana çok güzel geldi. Smile (göreceli)
Paranormal Activity'i internetten 720P Blu-Ray olarak indirip seyretmiştim. Gerçekten çok güzel bi' filmdi. Biz uyurken neler olduğunu anlatıyor. Sinema gündemlerini takip ederim ve bu işe yatkınım bayağı.

Avatar için görüşlerine katılmıyorum. Avatar grafik açısından gayet güzel bi' film fakat konusu çok ipten saptan ve saçma ikinci sınıf bi' senaristin bile yazabileceği bi' senaryo. Grafik bakımından 2012le karşılaştırılabilir fakat konu açısından karşılaştırılamaz bile.

Sherlock Holmes'a bu haftasonu gideceğim. Türk filmleri beni pek sarmadığı için hiç bi' Türk filmine gitmiyorum dolayısıyla bu prensibimi ezmeyede hiç niyetim yok. (:
(01-20-2010 05:22 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Paranormal'ı bugün izlemeyi düşünüyorum.

Teşekkürler Egemen.

Ben sana Avatar ve Sherlock Holmes"ı şiddetle tavsiye ediyorum.Kusursuz 2 filmSmile
(01-20-2010 05:26 PM)Massacre Yazılan: [ -> ]Paranormal Activity'i internetten 720P Blu-Ray olarak indirip seyretmiştim. Gerçekten çok güzel bi' filmdi. Biz uyurken neler olduğunu anlatıyor. Sinema gündemlerini takip ederim ve bu işe yatkınım bayağı.

Avatar için görüşlerine katılmıyorum. Avatar grafik açısından gayet güzel bi' film fakat konusu çok ipten saptan ve saçma ikinci sınıf bi' senaristin bile yazabileceği bi' senaryo. Grafik bakımından 2012le karşılaştırılabilir fakat konu açısından karşılaştırılamaz bile.

Sherlock Holmes'a bu haftasonu gideceğim. Türk filmleri beni pek sarmadığı için hiç bi' Türk filmine gitmiyorum dolayısıyla bu prensibimi ezmeyede hiç niyetim yok. (:

Şu Paranormal'ı bayağı merak ediyorum Uğur.
Türkçe Dublaj'ını nerden bulabilirim ?
(01-20-2010 05:26 PM)Pessim1.St Yazılan: [ -> ]
(01-20-2010 05:22 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Paranormal'ı bugün izlemeyi düşünüyorum.

Teşekkürler Egemen.

Ben sana Avatar ve Sherlock Holmes"ı şiddetle tavsiye ediyorum.Kusursuz 2 filmSmile

Avatar uzun süreçler sonucu oluşan kaliteli bir film zaten.
(01-20-2010 05:26 PM)Massacre Yazılan: [ -> ]Avatar için görüşlerine katılmıyorum. Avatar grafik açısından gayet güzel bi' film fakat konusu çok ipten saptan ve saçma ikinci sınıf bi' senaristin bile yazabileceği bi' senaryo. Grafik bakımından 2012le karşılaştırılabilir fakat konu açısından karşılaştırılamaz bile.

2012de herhangi bir konu yok.Sadece 2012de kıyametin kopacağına inanılıyor ve bunun filmi çekilmiş.Full efekt var.Ama güzel bir film.Avatar"da konu beni aman aman etkilemesede gerçekten güzel bir seçim.Çünkü bu filmde daha çok efektlerin üzerinde durulmuş.Ama zevkler ve renkler tartışılmazSmile
Herkes niye şiddetle tavsiye ediyor! Şiddete son!
Sırasıyla hepsini izliyecem tatilde Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler