01-20-2010, 06:00 PM
(01-20-2010 05:49 PM)masquerain Yazılan: [ -> ]Panaroma nın tek korkunçluğu adamın kamerasıyla çekilmesi , normal sinema kamerasıyla çekilseydı hiç korkulmazdı o kadar ve o pudrayı sürüp ayak izleri(el) gözükmesi falan saçma iyi veya kötü melekler'in yerde yürümesi değil havada uçarlar
film çıkışı haa hiç korkmadım ki korkak sen korktun mu la kamil vs. vs. lafları gece size dönüyorGece yalnız kaldığınızda o pisikoloji bastırıyor,gözler kapanmıyo o sahneler geliyor akla..kalp küt küt atmaya başlıyor kan dolaşımı hızlanıyor yürek çarpıyor hep kapıya bakıyosunuz hareket halinde mi diye mekan değiştiğikden sonra da yan yatınca da sanki yukardan hava geliyomuş gibi hissediliyor her saat başı kalkıp etrafı kontrol ediyosunuz göz ucuyla vs. vs.
ve Türkçe dublajını izlemeyin , olay zaten kadının ve erkeğin seslerinde bitiyor , Türk biri o kadının bağırdığı gibi bağıramaz
Örnek : kaza kursunlarında bi s.x sahnesinde yabancı kadın zevkten 4 köşe bizim türkçe dublajda sadece ah ah ah bu kadar
Bunları dün gece yaşadım
Ben film çevirsem ve s*x sahnesi olsa, o Türk kadını bir zenci gibi bağırtırım.
Maksat gerçeklik. ^^

Gece yalnız kaldığınızda o pisikoloji bastırıyor,gözler kapanmıyo o sahneler geliyor akla..kalp küt küt atmaya başlıyor kan dolaşımı hızlanıyor yürek çarpıyor hep kapıya bakıyosunuz hareket halinde mi diye mekan değiştiğikden sonra da yan yatınca da sanki yukardan hava geliyomuş gibi hissediliyor her saat başı kalkıp etrafı kontrol ediyosunuz göz ucuyla vs. vs.