Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock lobideyken atma sorunu [%100 Çözüm]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Beyler kendimce bir çözüm buldum bende kaç saattir giremiyorum böyle birşey yaptım düzeldi

Warrock sağ özelliklere tıklayıp uyumluluk modunu windows95 yapın ve oyuan girin oyundan atmaz ama gidip gelmeler olur o gidip gelmenin arasında bir oda bulup oyuna girin odaya giricektir ve odadan çıktığınızda oyun eski haline dönüyor lobide ne donma var nede direk masaüstüne atıyor ben denedim oldu arkadaşlar denemenizde yarar var

Tamamen bana aittir alıntı değildir Smile
Ben çok denedim.Windows 7 İşletim sistemim ama sorun hala devam ediyor.
(06-11-2010 11:36 PM)o0comert0o Yazılan: [ -> ]Ben çok denedim.Windows 7 İşletim sistemim ama sorun hala devam ediyor.

Vista kullanıyorum sorunsuz oldu
deniyorum bakalım Smile
hemen kap telif haklarini adamım Big Grin
bendede genelde ne zaman ohara oynayacak olsam masa ustune atiyordu 10 oyundan 1 tanesinde yapiyordu bunu ama Smile

warrock'u windows 95 getirmek iyi bir fikirmi bilmiyorum yeni nesil bilgisayar kullanicilarinda win.95 SP varmi ki ? Ss.gif
Dediğinizi ben önceden denemiştim evet donma olmuyor oyundan atmıyor ama ekran sürekli pırpır ediyor gidip geliyor yani o zaman da oynamanın anlamı olmuyor birşey anlasılmıyor xD
ekran sürekli pırpır donma falan bunlar ekran kartına zarar verir mi ?? ona göre denicem
Anlamadınız sanırım uyumluluğu yapıp lobyde beklemiceksiniz oyun oynanan bir odaya girin ve çıkın sorun hallolur

eğer windows 95 yoksa windows 98/windows me yapın
nerden ayarlanıo bu uymluluk ?
(06-11-2010 11:40 PM)atakan403 Yazılan: [ -> ]ekran sürekli pırpır donma falan bunlar ekran kartına zarar verir mi ?? ona göre denicem
Verebilir..Çünkü ekran kartı o an görüntü sinyallerini gostermeye çalsııyor bi gösteriyor bi gidiyor bu elektrik git gel gibi dusun bozabilir xD
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler