Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock lobideyken atma sorunu [%100 Çözüm]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Ben denedim diyorum adamı çıldırtırsınız yemin ediyorum hala kılıf arıyorsunuz Big Grin zarar vericek bişey olsa paylaşmam zaten
tamam zarar vemicek dielm sen nasıl yapcaımı söle uyumluluu
(06-11-2010 11:50 PM)atakan403 Yazılan: [ -> ]tamam zarar vemicek dielm sen nasıl yapcaımı söle uyumluluu

WarRock.exe ye Sağ Tık > Özellikler > Uyumluluk > Bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modu tıklanacak > Windows 95 seçilecek...
Alt tarafta ayrıcalık düzeyi kısmında bu programı yönetici olarak çalıştır seçilecek , uygula > tamam denilecek...
Warrock'a sağ tıkla.Özellikler.Uyumluluk oradan win 95 'i seçersen sorun düzelir teşekkürler mehmet.
Hiç bir şekilde düzeltemedim oyunu.. Ekran kartından kaynaklanıyor. Yeni ekran kartı aldım geldim.. NO ATI
yeni ekran kartı çalştırdı mı ??
Kotam olursa Deneme imkanımda olucak Smile
Ama çözüm qüzeL + Rep ' i Hakketin Smile

Sarp

Ben denedım , çalıştı.....Ama oynadığın oyundan zevk alamıyorsun , ses kesilip kesilip duruyor , görüntü kayıyor arada geri geliyor....En iyisi patchin gelmesini beklemek....

TaTy

Bende neden hiç bir problem olmadı? Patch yüklendi ve sorunsuz oynuyorum.Ekran kartımda ATi ilginç bir durum.
Bende de abi hiçbir sorunla karşılaşmadım. Sadece genel sorunlar, yani premiumlarin gozukmemesi vs vs. Smile Takir takır oynuyorum oyunumu.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler