Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yeni Patchden Kaynaklanan Sorunları K1 Düzeltmeye Çalısıyor Baska Konu Açmayınız...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Artık yazmayın lütfen çünkü cevap verdiler Big Grin Düzeltmeye çalısıyorlar farkındalar...w
bütün gece ayaktalarmış pehh patch yüklerken bilmiyorlarmıymış bunların olcaklarını
Ben oyuna giriyorum ilk oyunumu rahat rahat oynuyorum.2. oyunun başında oyun kapanıyor.Benimki neyden kaynaklı???
Beklemekten öldük allahtan pre almadım yoksa gittiydi 1 günü Big Grin
(06-11-2010 09:25 PM)gazi16gazi Yazılan: [ -> ]1 günlük gold premıeumla 1 gunluk butun sılahlarımı uzatıcaklarmı Big Grin uzatmassa dava acalm xD

Aynen Big GrinBig GrinBig Grin mutlu oldum düzeleceğine ben warrocku düzeltmeye çalışırken bozdum Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin tekrar yüklüyorum Big Grin
evet aynen benımde pre vardı 17 olcaktım olamıyorumSad
(06-11-2010 09:50 PM)selahattinbaba Yazılan: [ -> ]bütün gece ayaktalarmış pehh patch yüklerken bilmiyorlarmıymış bunların olcaklarını
Demekki bilmiyorlarmış ^^
(06-11-2010 09:32 PM)fatalblow4 Yazılan: [ -> ]Yaptım Smile

Nası yaptın söle bizde yapak
Sabahtan beri bu kadar uğraş bide rep puanın -1 olsun xD Kim verdiyse bu - repi ona diyecek bir lafım yok...Angry
(06-11-2010 11:14 PM)tugsat Yazılan: [ -> ]Sabahtan beri bu kadar uğraş bide rep puanın -1 olsun xD Kim verdiyse bu - repi ona diyecek bir lafım yok...Angry

adama başkası -rep verio oda sinirlenip bana -rep verio m045.gif
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler