Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yeni Patchden Kaynaklanan Sorunları K1 Düzeltmeye Çalısıyor Baska Konu Açmayınız...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Az çok ingilizcemle söylediklerini çevirdim buyrun K1 ' in sorun için cevabı :

Askerler , biz Ati video kartları,windows vista ve windows 7 ile karşılaştığınız sorunların farkındayız.Biz bütün gece ayakta kaldık (harfi harfine).Hatayı belirlemek için doğru olan düzenlemeyi deniyoruz.İnanıyoruz ki sorunları bulacağız ve gidermek için kısa sürede çalışacağız...

-------------------------------------------------------------

Biraz önce yeni şikayet konusu açmıstım ama nedenini bilmiyorum kaldırmıslar!!

Buraya girin !!
http://www.facebook.com/G1WarRock

Daha sonra sayfayı beğenip şu yorumu yazın !! (Yazın ki sorundan haberdar olsunlar !!)

WarRock is freezes on game lobby since new 101 mb patch ,please help as soon as possible!Please help us !!!
yazdım Big Grin
Sonunda bağırışımıza cevapları geldi buraya koyuyorum !!!

K1 :Soldiers, we are aware of the issues that many players with ATI video cards, Windows Vista and Windows 7 are experiencing. We have stayed up all night (literally) trying to correctly identify the issue so we can fix it. We believe we have found the issue and are working to resolve is as quickly as possible. Once we hav...
yaptım
Ati ekran kartlarında sorun var suan fixliyecez diyorlar
çalışsınlar işleri ne: D
EVet benimde ekran kartım ati aynı sorunu bende alıyorm bugun
Az çok ingilizcemle söylediklerini çevirdim buyrun K1 ' in sorun için cevabı :

Askerler , biz Ati video kartları,windows vista ve windows 7 ile karşılaştığınız sorunların farkındayız.Biz bütün gece ayakta kaldık (harfi harfine).Hatayı belirlemek için doğru olan düzenlemeyi deniyoruz.İnanıyoruz ki sorunları bulacağız ve gidermek için kısa sürede çalışacağız...
1 günlük gold premıeumla 1 gunluk butun sılahlarımı uzatıcaklarmı Big Grin uzatmassa dava acalm xD
Yaptım Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler