Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Web sayfası üzerinde vidyo izlerken..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(01-20-2010 02:08 PM)masquerain Yazılan: [ -> ]sistemi baya bi geriye sar , Sonra adobe flash , macromedia , java , framework3 indir sonra c : programlr : donatılar : sistem araçları : disk birleştir den C ye tıkla birleştir yap olay bittikden sonra aynısını D ye yap olay, tamam sorun kalkmıştır iyi günler Big Grin

Sağolasın fakat bu kadar uğraşmaya niyetim yokBig Grin
(01-20-2010 02:08 PM)masquerain Yazılan: [ -> ]sistemi baya bi geriye sar , Sonra adobe flash , macromedia , java , framework3 indir sonra c : programlr : donatılar : sistem araçları : disk birleştir den C ye tıkla birleştir yap olay bittikden sonra aynısını D ye yap olay, tamam sorun kalkmıştır iyi günler Big Grin

Sistemi geriye sarmasına gerek yok. Dediklerimi uygulasa düzelecektir büyük ihtimal.
(01-20-2010 02:10 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Adobe Flash Player & Adobe Flash Player 10 Active-x, İndirip kur birde öyle dene.
Olmadı birde Shockwave kur PC'ne.

Bunların hepsi mevcutSs.gif
(01-20-2010 02:12 PM)l3yCooL Yazılan: [ -> ]
(01-20-2010 02:10 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Adobe Flash Player & Adobe Flash Player 10 Active-x, İndirip kur birde öyle dene.
Olmadı birde Shockwave kur PC'ne.

Bunların hepsi mevcutSs.gif

Güncelle kardeşim.
Arada bir bende bu sorunu yaşıyorum, güncellemeyi dene.
Tamam teşekkürler deneyeceğim.
Olmuyor yaSs.gif
IDM lisanslı sürüm kullanmıyorsun ondan kaynaklanıyor.Yani kısacası sahte key kullanıyor olmalısın.
(01-20-2010 02:42 PM)gunerhans Yazılan: [ -> ]IDM lisanslı sürüm kullanmıyorsun ondan kaynaklanıyor.Yani kısacası sahte key kullanıyor olmalısın.

Crack felan yaptım yani sahte değil..
öncelikle sorunun tek sebebi kullandığın idm ayarlarından kaynaklı,çözüm ise basit aslında anlatayım;
- internet download manager silip tekrar yüklemen gerekli ilk önce
- ardından otomatik açılacaktır ve sana kutucuklar içinde seçmen gereken internet ayarlarını soracaktır
- orada tüm web tarayıcıları ile yapılandır ve seçilen web tarayıcıları ile yapılandır diye seçenekler var
- web tarayıcılarını kendimiz belirleyeceğiz (ben mozilla ve avant browser seçiyorum)
- internet explorer kutucuğunu boş bırakmalısın, idm ile birlikte açılmaması için
yapamazsan takıldığın yerleri sorabilirsin..
konu taşınmıştır.
(01-20-2010 02:47 PM)l3yCooL Yazılan: [ -> ]
(01-20-2010 02:42 PM)gunerhans Yazılan: [ -> ]IDM lisanslı sürüm kullanmıyorsun ondan kaynaklanıyor.Yani kısacası sahte key kullanıyor olmalısın.

Crack felan yaptım yani sahte değil..

IDM lisans kodunu almadan asla sorunun çözülmez bana güven yıllık şu an 30tl olması gerekiyor.İstersen özelden nereden alacağını yazarım.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler