Arkadaşlar web sayfası üzerinde örneğin facebook ' tan vidyo izleyemiyorum.. Vidyo ya tıkladığımda bir ses dosyayı indiriyor. İndirdiğini açıyorum sadece ses geliyor.. Veya bir ara eokul için kör adama tıklama olayı vardı. Orda da tıkladığımda direkt söylemiyordu, birşey indiriyordu ve ordan dinliyordum..
Sorun İnternet tarayıcımda değil. IE ve Mozilla yı denedim.. Sorun ne bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Sana tavsiye edilen programı mozilladan indir.Daha sonra denediğinde yararını göreceksin. Yaptıktan sonra buradan haber ver.
İnternet download manager bu programı indir.Firefox'ta izlediğim müzik,video aklına gelebilcek herşeyi indirebilirsin bunla.
Anlatamadım sanırım
IDM kullanıyorum ve facebook tan video izlemeye çalışırken vidyoyu açmıyor, birşey indiriyor. İndirdikten sonra vidyoya tekrar tıklıyorum yine aynı şey..
Bir eklenti eksik olabilir , mesala mozillayı açınca birşeyleri güncelle onları kur diyor , öyle birşey çıkıyorsa kur.
Yav bende anlamadım herşey var..
K lite, Java, Windows MP 11, Flash player.. ama oynatmıyor videoyu..
İnternet Download Manager bende kullanıyorum. IDM ile ilgili bi' sorun bu. IDM'yi kaldır bilgisayarından ve sonra açmayı dene hiç bi sorun olmadığını göreceksin. Ayrıca IDM'nin yeni sürümlerinde bu sorunun olmadığını gözlemledim.
IDM siz olmaz

Yeni sürüm deneyim.. Uğur sende varsa link felan ÖM atsana.
sistemi baya bi geriye sar , Sonra adobe flash , macromedia , java , framework3 indir sonra c : programlr : donatılar : sistem araçları : disk birleştir den C ye tıkla birleştir yap olay bittikden sonra aynısını D ye yap olay, tamam sorun kalkmıştır iyi günler

Adobe Flash Player & Adobe Flash Player 10 Active-x, İndirip kur birde öyle dene.
Olmadı birde Shockwave kur PC'ne.