06-11-2010, 12:44 AM
Merhaba saygıdeğer WTR üyeleri, yöneticileri;
Bildiğiniz üzere bir çok oyuncunun sorunu olan lâgla maalesef karşı karşiyayim..
Bu lâgım yüzünden oyun icinde pm uzerinden yediğim küfürün haddi hesabı yok..! Şimdi ben bu lâgı nasıl duzelteceğim?
Not: Bu ADSL'i yeni aldım yeni dediğim gecen hafta. Önceki ADSL'imi degistirme sebebim her dakika internetin kopmasiydi. Şimdi Allah'a şükür o sorunum kalktı yerini lâg aldı. Her yolu denedim ancak hiçbiri cozum olmadı. İnternet hızlarımda da hiçbir sorun yok gayet iyi speed testte pingim 26 gözüküyor. Ama oyuna bı giriyorum 999!
Anlayacağınız aşırı sekilde lâgim. Clan arkadaslarımda aynı şeyi söylüyor. Bu soruna nasıl bir çözüm getirebiliriz cevaplarınızı bekliyorum.
Herkese iyi forumlar.
Bildiğiniz üzere bir çok oyuncunun sorunu olan lâgla maalesef karşı karşiyayim..
Bu lâgım yüzünden oyun icinde pm uzerinden yediğim küfürün haddi hesabı yok..! Şimdi ben bu lâgı nasıl duzelteceğim? Not: Bu ADSL'i yeni aldım yeni dediğim gecen hafta. Önceki ADSL'imi degistirme sebebim her dakika internetin kopmasiydi. Şimdi Allah'a şükür o sorunum kalktı yerini lâg aldı. Her yolu denedim ancak hiçbiri cozum olmadı. İnternet hızlarımda da hiçbir sorun yok gayet iyi speed testte pingim 26 gözüküyor. Ama oyuna bı giriyorum 999!
Anlayacağınız aşırı sekilde lâgim. Clan arkadaslarımda aynı şeyi söylüyor. Bu soruna nasıl bir çözüm getirebiliriz cevaplarınızı bekliyorum.
Herkese iyi forumlar.
Ram vs..