Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Şu Lagım Nasıl Düzelecek?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
dostum diğerlerinden farklı olarak sana bişey anlatayım belki yardımcı olur bak ben 8 mb internet hızını kullanıyodum ama o hıza ulaşamadığımı farkederek telekoma gittim 1 mb düşürdüm hızımı boş yere fazla para ödememek için ama ordan kadınla pc den bağlandı hız testii yaptı benim eve kaç mb hızında internet gidiyo diye 7 buçuk mb hızını yakaladığımı gördüm ama bana sinyaller düşük dedi bunun sebebide kablolarmış kutudan eve gelen kablolar eskiyse değiş binanın altyapısından da olabiliyor harbiden de kablolar dandikti incecik ve parça parça birleşmişti bence bi elektrikçiye git bi kablo öneriyorlar onu kullan fark eder belki kadın bana ismini söyledi ama unuttum 5lik bilmem ne kablosu elektrikçiler bilir inş. yardımcı olabilmiişimdir ufakta olsa
(06-11-2010 03:45 AM)ByCayLaq Yazılan: [ -> ]dostum diğerlerinden farklı olarak sana bişey anlatayım belki yardımcı olur bak ben 8 mb internet hızını kullanıyodum ama o hıza ulaşamadığımı farkederek telekoma gittim 1 mb düşürdüm hızımı boş yere fazla para ödememek için ama ordan kadınla pc den bağlandı hız testii yaptı benim eve kaç mb hızında internet gidiyo diye 7 buçuk mb hızını yakaladığımı gördüm ama bana sinyaller düşük dedi bunun sebebide kablolarmış kutudan eve gelen kablolar eskiyse değiş binanın altyapısından da olabiliyor harbiden de kablolar dandikti incecik ve parça parça birleşmişti bence bi elektrikçiye git bi kablo öneriyorlar onu kullan fark eder belki kadın bana ismini söyledi ama unuttum 5lik bilmem ne kablosu elektrikçiler bilir inş. yardımcı olabilmiişimdir ufakta olsa
Cok teşekkürler kardesim çok buyuk yardımın dokundu bı gideceğim turk Telekom'a
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler