Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: fatalblow4 BANNED !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Evet beyler . Yemeğe gittim . Geldiğimde bağlantım kopmuş . Girdiğimdede HESABINIZ KAPATILDI .
21 gün Bronz Pre vardı .
Adminin ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum . Yarım saaat önce FFA kasıyorduk normal bir şekilde . Kenan abide vardı [kenan günay ] . Sonra ban yedim . Ticketi attım cevap bekliyorum
Sad

[ Bir kerede 1 lv düşürülmüştüm ama onu hak etmiştim . Bunda gerçekten birşey yapmadım ! ]

Charımı kaybetmenin hüzününü yaşarken , Gerçekten iyi dostluklar kurduğumuda farkettim . Hayırlısı ne ise o olsun ...
Kardeşim sen bir aralar opk kasıyordun ? ( Doğru söylemek gerekirse bende kasıyordum Smile ) Ondan düşürülmüş olabilirmisin ? Bir sorum daha olucak. FFA'da oynadığın map neydi ? Harbor_lda ise charın açılmaz. Biliyorsun son dönemlerde yine başladı. Afk bırakıyorsun gelen geçen vuruyor Smile
bi tanıdığımın charı vardı level düşürülmüştü.Sonra normal bir şekilde oynuyordu ama bir gün gene ban yedi lwl düştükten sonra illa banlıcaklar heralde ben oyle algıladım cunku.
adminin taklidini sende yapmıştın galiba lobide?
Benim de arkadaşım bugün banned yedi napıyor bu adminler anlamış değilim ??
FFA yı Mariende yaptım . OPK Kastığım aralar 1 lv düşürülmüştüm 35 lvden . Tekrar başlamıştım . ama sonra hiç girmedim .
geçmiş olsun
Admin taklidi mi yaptın?
Geçmiş olsun.Bu arada klana noldu.
Geçmiş olsun.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler