Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: fatalblow4 BANNED !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Geçmiş olsun Ss.gif
Gel hasan ikimzde 0 dan kasak yeni bir çar DOST
geçmiş olsun hasan ben çözücem merak etme Smile
2. kez FFA odasında yakalandığından hesabın level düşürülmek yerine banlanmış. Odada afk kaldıysan normaldir banlanman.
(06-10-2010 10:00 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]2. kez FFA odasında yakalandığından hesabın level düşürülmek yerine banlanmış. Odada afk kaldıysan normaldir banlanman.

Afk kalmadan da banlanlıyor FFA modu oyun oynamak yasak aynısı bana oldu 1-2 hafta önce.
AFK Kalmadım . Kenangünay de vardı odamda beraber oynadık . Lvl atladım sonra yemeğe gittim geldim ban yedim . Şifreli oda kurup afk kalmıştım .
Geçmiş olsun kardeşim.
abi demekki oda da iken afk kalmıcaz bundan sonra her an herşey olabiliyo bu warrockta afk kalacaksan lobiye çıkıcaksın bugün G1 den admin maxsimus oyundaydı o banlamıştır kesin Smile odaları denetliyodu
Hasan üzüldüm senin adına ama surdan sunu çıkartıyorum ; opk dan 1lvl e düşen charlar bı zaman sonra 1-2 oyu. Ffa atarsa banlaniyor.. 3-4 arkadasım daha böyle oldu ben burdan bunu cikarttim
Allah'a şükür bir kere bile bir mermi dahi atmadım hack yada opk tertemiz oynayınca ban yenmiyor ben bunu bilirim şuana kadar bir sorun olmadı bende bir şekilde illegal bir olaya karışmışsa bir char mutlaka banlanıyo
G.olsn Kenana birşey olmadı demi ? Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler