Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock'un Üstadları
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Warrock'un Üstadları sizce kimlerdir ?
Ucu açık bir konu.Smile
Vipyasii29 eski nicki yasii29 tanıyan tanır
Dubai ('di sanırım) ve İran'lı çok iyiler vardı. Big Grin uaeboss ve alioso. Alioso msn'de ekli ama uaeboss'u kaybettim. Big Grin Bunlar oyunda 50-60Lv. oyuncu yokken 70'e doğru sürratla kasıyorlardı. Yani her türlü 1.'ler idi.

Türklere gelince. Ali abi Aligator (gh0stlord. Sattı ve nc = xrelaxxx), Burak abi (cilginturk, o da nc attı ama çok önceden bıraktığı için unuttum.), Evre (juninhoo, spreewell falan bi' dolu hesabı vardı ama hangisinde olduğunu anlarsınız.), Çok eskilere gitmek gerekirse tigertank.. Falan aklıma gelmeyen o kadar çok isim var ki. Bizim o zaman ki grubumuz yeterdi. Müthişti.. Eskiler...
(01-20-2010 10:07 AM)Mehmetii Yazılan: [ -> ]Dubai ('di sanırım) ve İran'lı çok iyiler vardı. Big Grin uaeboss ve alioso. Alioso msn'de ekli ama uaeboss'u kaybettim. Big Grin Bunlar oyunda 50-60Lv. oyuncu yokken 70'e doğru sürratla kasıyorlardı. Yani her türlü 1.'ler idi.

Türklere gelince. Ali abi Aligator (gh0stlord. Sattı ve nc = xrelaxxx), Burak abi (cilginturk, o da nc attı ama çok önceden bıraktığı için unuttum.), Evre (juninhoo, spreewell falan bi' dolu hesabı vardı ama hangisinde olduğunu anlarsınız.), Çok eskilere gitmek gerekirse tigertank.. Falan aklıma gelmeyen o kadar çok isim var ki. Bizim o zaman ki grubumuz yeterdi. Müthişti.. Eskiler...

+1. uaeboss'un en iyi oyuncu olduğuna bende katılıyorum.
Battleda eski CoLTs clanı üyeleri!
outcast33
xing4time
ferudun066
inverus66
beterbocek
(01-20-2010 01:20 PM)topk3k Yazılan: [ -> ]Battleda eski CoLTs clanı üyeleri!
outcast33
xing4time
ferudun066
inverus66
beterbocek

beterbocek dediğin eleman cqc'de illegal yoldan level kasıyor.

atalay44'te çok iyi bi' battle oyuncusudur.
eski BBD clan kadrosu ve wus clanın oyuncuları
Sahin0x (Ali) Death1ron(Yunus) (Bence Türkiye serverının en iyi sniperı.).Çok eskiler l3uggsbunny gibi buna benzer bir nicki olan arkadaşımız,Tigertank,Legrunt,Elite4gen. . . Aklıma gelen şimdilik bunlar.
(01-20-2010 10:07 AM)Mehmetii Yazılan: [ -> ]Evre (juninhoo, spreewell falan bi' dolu hesabı vardı ama hangisinde olduğunu anlarsınız.)

Şimdiki nicki llhagi10ll
WUS Klanının tamamı diyebilirim.
Soner kardeşimin dediği gibi BBD'nin eski oyuncularıda gerçekten çok sağlam oyunculardı.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler