Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock'un Üstadları
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
byradikal de sağlam oyuncu Smile

SametKARA

(06-17-2010 10:29 PM)o0comert0o Yazılan: [ -> ]
(06-17-2010 10:22 PM)SametKARA Yazılan: [ -> ]
(06-17-2010 10:19 PM)o0comert0o Yazılan: [ -> ]
(06-17-2010 10:17 PM)SametKARA Yazılan: [ -> ]Benim Çıkaracağım Kadro Hertürlü Yener Çıkardığın Kadroyu Smile

maxf3arr(Oğuz),echtheli0n(Sefa)'da bu kadronun içinde mi? Big Grin

Kardeşim (Oğuz) Herzaman Var Biz 3 Kişi VS Yapardık Oğuz Ben Kutadgu(Ahmet)..Ama 2 Kişi Daha Yazarım Oraya Smile Ben Herkez İle İddaya Girerim Kardeşim Oyuna Dönsün Eskisi Gibi Türkiye Server'in En İyi Player'i Olur.

Oğuz şu anda bile akıyor abi ne diyosun ya Clanımıza geldi kendisi biliyosun Adam prooooo Big Grin

O Yeterki İstesin Oynamak Herşeyi Yapar O Smile İnter Cafede 20 Saat Oynadığını Bilirim Hiç Kalkmadan
(06-17-2010 10:32 PM)SametKARA Yazılan: [ -> ]
(06-17-2010 10:29 PM)o0comert0o Yazılan: [ -> ]
(06-17-2010 10:22 PM)SametKARA Yazılan: [ -> ]
(06-17-2010 10:19 PM)o0comert0o Yazılan: [ -> ]
(06-17-2010 10:17 PM)SametKARA Yazılan: [ -> ]Benim Çıkaracağım Kadro Hertürlü Yener Çıkardığın Kadroyu Smile

maxf3arr(Oğuz),echtheli0n(Sefa)'da bu kadronun içinde mi? Big Grin

Kardeşim (Oğuz) Herzaman Var Biz 3 Kişi VS Yapardık Oğuz Ben Kutadgu(Ahmet)..Ama 2 Kişi Daha Yazarım Oraya Smile Ben Herkez İle İddaya Girerim Kardeşim Oyuna Dönsün Eskisi Gibi Türkiye Server'in En İyi Player'i Olur.

Oğuz şu anda bile akıyor abi ne diyosun ya Clanımıza geldi kendisi biliyosun Adam prooooo Big Grin

O Yeterki İstesin Oynamak Herşeyi Yapar O Smile İnter Cafede 20 Saat Oynadığını Bilirim Hiç Kalkmadan

Adam akıcı... Big Grin
Death1ron hikaye Smile
Ziya abiden iyi olduğunu söyleyen 3 5 çağılcu var ama Yunus'a sorun Ziya abi (b1gturk) e nasıl hitab ediyormuş Smile
Assault : Fredy505 ve Sefadan iyisini tanımıyorum..( Sefa'nın oyuna alışmasını bekleyin victory.gif)
Medic olarak Furkan en iyisi suan..
Sniperda Raki007 Ziya abinin kardeşi ve tek kral b1gturk victory.gif
(06-17-2010 10:48 PM)xgangst4r Yazılan: [ -> ]Death1ron hikaye Smile
Ziya abiden iyi olduğunu söyleyen 3 5 çağılcu var ama Yunus'a sorun Ziya abi (b1gturk) e nasıl hitab ediyormuş Smile
Assault : Fredy505 ve Sefadan iyisini tanımıyorum..( Sefa'nın oyuna alışmasını bekleyin victory.gif)
Medic olarak Furkan en iyisi suan..
Sniperda Raki007 Ziya abinin kardeşi ve tek kral b1gturk victory.gif

Soda varsa içeriz Arkadaşlar. Smile 28. Roman bitti destan yazmaya başlamıştık ki. b1gturk kim ? eski nicki ne ? nasıl hitab ettiğim eskilere dayanır.
incr3d18l3 vardı önceden battle çok iyiydi yeni nick lnverosmil Big GrinBig Grin
freedy505 Smile
Ben Big Grin
mvpc0ach daha iyisini tanımıyorum.Assultta luniqu4xl ve eski ncabrav3 şimdiki ncaleader çok iyi.
İyi ama en iyisi olmayanları sayarsak mesela lc0ldfirel,byradikal,ru1nx diyebilirim.
Eski zamanlar bi farklıydı.Çok az oyuncu vardı.Yaş ortalaması yüksekti.Herkeste premium yoktu.Şimdi ise yaş ortalaması düştü.
Bemin şimdiye kadar tanıdığım en iyi oyuncu apolate.Bana oyunu o öğretti.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler