Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarRock takılma
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Ben WarRock oynarken oyun takılıyor 5 dakika donuk kalıyor sonra düzeliyor ama sonra yine takılıyor müzik çalarken oda gidiyor ve hiç düzelmiyor bende hep restart atmak zorunda kalıyorum ben warrock yavaş ateş etmesin diye 512 mblik radeon x1330/1550 series bu ekran kartında takılmaya başladı bilgisayarın normal ekran kartında takılmıyordu bunda takılmaya başladı lütfen bir çözüm bulun. WarRock u bir düzgün oynayamıyorum.Benim bi tane kuzenim var bilgisayar mühendisi oda geldi onada sordum aynısını anlattım fakat internetdendir dedi ama yoğunluk yazısı sarıyken bile takılıyor eskiden yine 512 mblik ekran kartında yoğunluk yazısı sarı olduğunda takılmıyordu kırmızıyken takılıyordu acaba RAM den midir diyorum çünkü bizim RAM 1015 mb bence RAMdendir ama sizinde bi fikrinizi almadan duramadım lütfen yardım edin...!!!
aynı sorun bendede war ramdan falan diil aga işlemciden olabilir bizim arkdasın 256 mb ram 156 mb ekran kartı war ama işlemci 3.06 ghz mi işlemcide bitior olay..
Yazılımla ilgili bir sorun yok anlattığına göre , bana Anakart'ın modelini ve kaç senedir sende olduğunu söyler misin

Ha bir de nasıl bir ortamda senin bilgisayarın ? ( sigaralı bir ortam mı , açık ortam mı , kapalı ortam mı vs.
Ok saol..!!! Zaten bilgisayardada WarRock takıldığında bi bilgisayarın normal açıldıında kapatana kadar açık olan ışık var bide onun altında kırmızı bir ışık var WarRock takılınca o ışık WarRock düzelene kadar kırmızıda takılıp kalıyor bir de ben bilgisayara Avatar yükledim ondada takılıyor acaba bi bağlantı olabilirmi aralarında çünkü 2 oyunda online oynanıyor
aynı sorun bende aga takılıor ama bende bir daha düzelmior herkez mausdan diyor bi açıklık getirelim şuna .. benim pc kapalı ortamda sigara içilmeyen bir ortam.. acaba pc ısındıgındanmı takılıor ??
Ya bilgisayarın şu anda bilgilerine bakamam abim bilgisayardaSmile
Ama yarın girdiğimde buraya yazarım bilgisayarın kapalı ortamda yani evde ama o bilgisayarın arkasındaki pervane kalorifere doğru ( bu arada pervane dediğime bakmayın adını unuttum o yüzdenSmile )
Bendede zaten WarRock takıldığında ara sıra düzeliyor birde söylemiştim zaten eskiden WarRock daki yoğunluk yazısındaki yazı sarı olduğunda takılmıyordu ama şu anda yoğunluk sarı olduğunda bilgisayar yine takılıyor anlamadığım olay bu birde bilgisayarın önceki ekran kartında takılmıyordu bunda takılıyor..!!!Ss.gif
Beyler kışın oynadığınız oyunu yazın zorlukta oynarsınız ,Bilgisayarınızda takılma,Donma veya ani bir res atma durumu söz konusu kışın oynarken 5-12 derece arası oynuyordunuz şimdi 25-35 arası derece ile oynayacaksınız.. Zaten bir makina açıldığında 28Derece olarak kendisini ısıtmaya başlar,yarım saat sonra falan 40 dereceyi bulur.. Bir de sabahtan akşama kadar ise daha çok ısınır,Ben 70derecelik ısınan makina da gördüm,96Derecelik makina da gördüm.. HDD'e,Ekran kartına hatta içindeki IDM kablosuna bile dokunamıyordum çok sıcak çünkü elimi ekran kartı ile fan'ın arasına soktuğumda sıcaklığı hissediyordum..

Ondan şimdiden makinam neden takılıyor ediyor yapıyor demeyin , siz haftalık disk temizlemenizi yapın Ram'lerinizi rahatlatın,gerisi taktir ilahiye kalmış birşey..
Tamam Saol kardeşim..!!!Wink
haftalık disk temizlemesi noluor aga bir yardımcı olurmusun bana ..
Evet bende merak ettim..??Ss.gif
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler