Başlat>programlar>Donatılar>SİSTEM araçları>disk birleştiricisi vardır.. C ye basıp Birleştir dersin bittikden sonr D ye basıp birleştir dersin
Bu misal : C nin içinde bölünmüş,parçalanmış dosyaları(klasörleri) bir arada toplar,Fazladan görülen kapasite azalır rahatlar Hdd
Tamam deniycem saol ama bir şey soracam bunu yapınca bilgisayara bir şey olmaz dimi C-D birleye toplanmaz ikikeyken bir olmazlar?..!!
yok C ve D bir yere toplanmaz.. sadece 2 bölümde içlerindeki kırıkları,dağınıkları vs. toplar o kadar karışmaz yani C ve D'n
Tamam saol gerçekten çok yardımcı oldun(bu çok yardımcı oldunu dalga anlamına söylemiyorum gerçekten çok yardımcı oldun..!!!)
Ben WarRock oynarken bu sefer takılmalar arttı oyuna girdiğimde bi tane odaya giriyorum odada yüklerken ilk 2 kere yükleme ilerliyor sonra takılıyor 2-3 dk. bekledikten sonra düzeliyor ama ara sıra bazen ard arda 4-5 kere takılıyor lütfen yardımcı olun şu sorunu bi çözelim yeni daha dün MP7A1 ve M14 aldım ama takıldığından şu oyunu doğru düzgün oynayamıyorum lütfen yardımcı olun benim bi tane arkadaşdada laptop var ama ekran kartı 1,5 gb onda hiç takılmıyor anlayamıyorum lütfen yardımcı olun kafayı yiycemmmm..!!!