Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Karneler Nasıl ? :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(05-30-2010 09:23 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Benim okul anadolu dersler çok ağır ilk dönem 5 tane zayıf vardı bu dönem 3 e düştü ama alttan da 3 dersim olduğu için ve toplamda alttan en fazla 5 tane zayıf getirebileceğimiz için 1 tanesini daha vermem gerekiyor yoksa kalıyorum hocalara yalakalık yapayım biraz geçerim Big Grin geçen sene 5 tane vardı 3 ünü yaz sınavlarında vermiştim Big GrinBig Grin

aynen aynen Anadolu Öğretmen benimde Sen bana ÖM den Msn 'ini ver bakayım Big Grin
Bu sene sınıfta kalacam sanırım eğitim sistemi ve M.E.B'i lanetliyorum . Meslek liselerinin önüne hep bi engel .
(05-30-2010 09:29 PM)TRmilitary Yazılan: [ -> ]Bu sene sınıfta kalacam sanırım eğitim sistemi ve M.E.B'i lanetliyorum . Meslek liselerinin önüne hep bi engel .

Bendensin Smile
(05-30-2010 09:52 PM)byhayalet Yazılan: [ -> ]
(05-30-2010 09:29 PM)TRmilitary Yazılan: [ -> ]Bu sene sınıfta kalacam sanırım eğitim sistemi ve M.E.B'i lanetliyorum . Meslek liselerinin önüne hep bi engel .

Bendensin Smile
Sınıftamı Kalıyon Veyis?
zayıfım yok

2 3 4 5 var Big Grin
Lise 2.. Taktir inş.. bakalm Big Grin
Lise 1.(hazırlık)
3 tane 4 var Smile
2 tane 3 var diğerleri 4 ve 5.Teşekkür inşalllah.
Ankara Milli Piyango'dayım.Kimya 3 Diğerleri İyi.Nedense Hep Zorlanıyorum
(05-30-2010 09:08 PM)asortiko1 Yazılan: [ -> ]8 sınıfım sadece matemaik 1 öğretmenler bu sene sınıfta kalma var diyolar ama okulun yarısının matematiği zaten 1 o yüzden sınıfta kalma korkum yok lise olarakta özdemir sabancı emirgan lisesini düşünüyorum

Merak etme OKS dönemi ve ÖSS dönemi hiç bir kimse kalmıyor okulda Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler