Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Karneler Nasıl ? :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Daha okulların kapanmasına çok var ama Çoğu okulların sınavları bitmiştir Smile
Benim 4 tane 1 'im vardı (öyle gülmeyin okulun eğitimi zor Big Grin) son sınavlarda 3 'ünü düzelttim 1 tane kaldı Matematik ondan 1 sınav daha var düzelticez inşallah ya sizin ?
Benim düz ama tek zayıfım matematik Big Grin Kaan abi kural getirirmiş Big Grin düz geçen Banlanıcak die Big Grin
Teşekkür aLırsam pc yenilenio ama zoorBig Grin

TaTy

Buda benim dersler , gülmeyin 37-27 kombinasyonunu yakalamak zordur Smile
[Resim: adszqw.jpg]
8 sınıfım sadece matemaik 1 öğretmenler bu sene sınıfta kalma var diyolar ama okulun yarısının matematiği zaten 1 o yüzden sınıfta kalma korkum yok lise olarakta özdemir sabancı emirgan lisesini düşünüyorum
Ataköy cumhuriyet anadolu.1 şuan yok gelmiycekte inşallah ilk dönem teşekkürdü bu dönemde alırsam çok iyi olcak.Bu hafta full sınav var ve ben sadece yarınkilere biraz çalıştım.Bu haftayı atlattık mı hocalarla şampanya patlatcaz..Big Grin
Valla daha belli değil ama Fen,Matematik 4 suan . Diğer notları girmemis hoca . İnş 5 e döner Smile
(05-30-2010 09:08 PM)Black Yazılan: [ -> ]Buda benim dersler , gülmeyin 37-27 kombinasyonunu yakalamak zordur Smile
[Resim: adszqw.jpg]

toplu kopya Big Grin
Benim okul anadolu dersler çok ağır ilk dönem 5 tane zayıf vardı bu dönem 3 e düştü ama alttan da 3 dersim olduğu için ve toplamda alttan en fazla 5 tane zayıf getirebileceğimiz için 1 tanesini daha vermem gerekiyor yoksa kalıyorum hocalara yalakalık yapayım biraz geçerim Big Grin geçen sene 5 tane vardı 3 ünü yaz sınavlarında vermiştim Big GrinBig Grin
(05-30-2010 09:14 PM)fatalblow4 Yazılan: [ -> ]Valla daha belli değil ama Fen,Matematik 4 suan . Diğer notları girmemis hoca . İnş 5 e döner Smile
ilkokuldamısın?
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler