Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Olimpiyat deki Haksızlık
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
http://warrocktr.com/forum/Konu-WarrockT...i-az-sonra

http://warrocktr.com/forum/Konu-WarrockT...%B1s-Pazar

2 Konudada 18:45 de şifre açıklanacaktır diyor .

Şifre 18:30 da verildi . Haliyle çoğu habersizdi . Bende TS de olmama rağmen gerekli yerde bulunmadığım için giremedim .

Sizce haksızlık değil mi bu ?

Gerekenin yapılmasını istiyorum
( Büyük ihtimal girseydin denerek konum kilitlenecek )
Haklısın kardeşim haberim olmadığı için şifreyi öğrenemedim. Büyük haksızlık var!
Şifre 18:45 te açıklanacak diye, ts ye 18:40 ta girdim. Ama eventa girmeye hak kazananlar çoktan seçilmişti...
Hmm açıkcası haklısın bizimkilerle konuşurum ben bir daha olmaz. Bu aksaklık için kusura bakmayın diyecem ama olan olmuş.
(05-30-2010 06:51 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Hmm açıkcası haklısın bizimkilerle konuşurum ben bir daha olmaz. Bu aksaklık için kusura bakmayın diyecem ama olan olmuş.

Eventin tekrar yapılmasını istiyorum .
Haklısın Big Grin
Ya o bnu dğeilde 8 admini girmesi saçmalık 2 tane admain girse takımlara değılsalar birtazda rütbesileri düşünserler hep kendielrini düşünmeseler.... 6 kişiye daha hak doğardı...
Tek Kelimeyle Saçmalık...
(05-30-2010 06:54 PM)fatalblow4 Yazılan: [ -> ]
(05-30-2010 06:51 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Hmm açıkcası haklısın bizimkilerle konuşurum ben bir daha olmaz. Bu aksaklık için kusura bakmayın diyecem ama olan olmuş.

Eventin tekrar yapılmasını istiyorum .

olanaksız. Event tamamlanmış. Kazanan kişilerin kazanılmış bir hakkı var bunu ellerinden alamayız lakin sizlerde haklısınız. 5 dakika erken verilmiş şifre. Ben gerekli konuşmayı yaptım bir daha böyle bir durum yaşanmayacak. Ama eventı tekrar başlatma şanşımız yok.
Bence de çok geçmeden event tekrar olmalı.

TaTy

(05-30-2010 06:57 PM)kol789 Yazılan: [ -> ]Ya o bnu dğeilde 8 admini girmesi saçmalık 2 tane admain girse takımlara değılsalar birtazda rütbesileri düşünserler hep kendielrini düşünmeseler.... 6 kişiye daha hak doğardı...
Tek Kelimeyle Saçmalık...

Olimpiyat Oyununa 8 Kişi katılabilecek demiştik.Senin bu yorumun çok saçma.
Tekrar yapılsın ya Sad
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler