(05-30-2010 06:59 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ] (05-30-2010 06:54 PM)fatalblow4 Yazılan: [ -> ] (05-30-2010 06:51 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Hmm açıkcası haklısın bizimkilerle konuşurum ben bir daha olmaz. Bu aksaklık için kusura bakmayın diyecem ama olan olmuş.
Eventin tekrar yapılmasını istiyorum .
olanaksız. Event tamamlanmış. Kazanan kişilerin kazanılmış bir hakkı var bunu ellerinden alamayız lakin sizlerde haklısınız. 5 dakika erken verilmiş şifre. Ben gerekli konuşmayı yaptım bir daha böyle bir durum yaşanmayacak. Ama eventı tekrar başlatma şanşımız yok.
Şifreyi 5 dk önce verme olanağı neden olmuş o zaman ?
Neyse saten burda amacım 400 g1 değil . Bir şey diyolar . Ondan erken yapıyolar .
Gereken dersi aldım ben .
Konu kilit .
(05-30-2010 06:54 PM)fatalblow4 Yazılan: [ -> ] (05-30-2010 06:51 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Hmm açıkcası haklısın bizimkilerle konuşurum ben bir daha olmaz. Bu aksaklık için kusura bakmayın diyecem ama olan olmuş.
Kardeş alt tarafı bir puanın az oldu bu hayatında bir şey değiştirmez o kadr üstüne gitmeyin evet olmuş bir yanlışlık bir daha olmaz..
Eventi ben kazandım.Saatimi 35 geçeye kurmuştum marien oynuyordum ama oyundan attı 25 geçe gibi.Bende ts ye gireyim dedim baktım şifre veriliyor.BEn odaya girdikten 1-2 dakika sonra telefonum çaldı.Bende şans eseri girdim.Burdaki haksızlığı çözemedim neden bahsetmek istediğini??
(05-30-2010 07:01 PM)»CrusheR« Yazılan: [ -> ] (05-30-2010 06:54 PM)fatalblow4 Yazılan: [ -> ] (05-30-2010 06:51 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Hmm açıkcası haklısın bizimkilerle konuşurum ben bir daha olmaz. Bu aksaklık için kusura bakmayın diyecem ama olan olmuş.
Kardeş alt tarafı bir puanın az oldu bu hayatında bir şey değiştirmez o kadr üstüne gitmeyin evet olmuş bir yanlışlık bir daha olmaz..
Alper abi özellikle TS admini olarak düzenin bozulmasına sessiz kalman beni şaşırttı .
Benim saatime göre 18:40 da şifre duyuruldu ve anında oda doldu.Eventa girecek olan kişi zaten 5 dk öncesinden bekler.Bunu G1 in eventlarında saatlerce bekleyerek yapıyorsunuz zaten.Biz burda 5 dk erken söylemişiz şifreyi diye üstümüze yükleniyorsunuz.
Event tekrarlanmayacak.Kazanan kişiyede tebrikler.