Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: wufdolgiii hakkında gerçek...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
http://nbkwarrock.com/mal.php

evet arkadaşlar bir insan kendini neden bu duruma düşürür...
dostum o kadar saçma bir konu açmışsın ki rezil etmeye çalıştığın kişi kim bizi ne kadar ilgilendiri ki hele hele yaşı medeni hali falan kişisel problemlerin bizle neden paylaşıyosun ?
Bir insan bir çok clandan atılırsa ve bu clandan atılmalar hep yalan yüzünden olursa bazı şeyleri açığa çıkartmak gerekir bazı insanların yalana tahammülü yoktur.Bizde o insanlardanız işte..
bu oyuncu ile oyundan bir kaç kez karşılaştım vede 1 dakika içinde ne olduğunu bana kanıtladı hep. Ne yazıyorsa doğrudur.
milletin Özel hayati bizi ilgilendirmiyor !
(05-30-2010 12:34 AM)YanlizKr4l Yazılan: [ -> ]milletin Özel hayati bizi ilgilendirmiyor !

burdaki olay özel hayatı değil.
Adina bakinca kafandaki butun soru isaretlerini cozmen gerekiyordu Wufdolgi tolga diye tanistim ve evli oldugunu soylemisti ama nicin oyle bise yapti bende anlamis degilim kisaci yazik.
Bu arkadaş benim klanımdaydı gercek bır kısılıgı olmadıgından dolayı kovulmuştur tartışılmadan bile ne 28 yaşında ne evli nede gülseren diye birşey yok ortalıkta bunlar daha çoçuk bunlara değil bunların ne kişiliği olupta sahiplenenlere laf etmek lazım başımıza çıkarıyorlar.Biz bu çocugun kişiliğinden ve akıl şuhrundan ta klana ilk aldığımdan beri şüphe etmiştik fakat dışlamak istememiştik belki adam olur diye fakat adam olmaktan çok başımıza bir sürü bela açtı neyse uzatmaya gerek yok
(05-30-2010 12:42 AM)ByKaaN Yazılan: [ -> ]Adina bakinca kafandaki butun soru isaretlerini cozmen gerekiyordu Wufdolgi tolga diye tanistim ve evli oldugunu soylemisti ama nicin oyle bise yapti bende anlamis degilim kisaci yazik.

(05-30-2010 12:44 AM)bykusshow Yazılan: [ -> ]Bu arkadaş benim klanımdaydı gercek bır kısılıgı olmadıgından dolayı kovulmuştur tartışılmadan bile ne 28 yaşında ne evli nede gülseren diye birşey yok ortalıkta bunlar daha çoçuk bunlara değil bunların ne kişiliği olupta sahiplenenlere laf etmek lazım başımıza çıkarıyorlar.Biz bu çocugun kişiliğinden ve akıl şuhrundan ta klana ilk aldığımdan beri şüphe etmiştik fakat dışlamak istememiştik belki adam olur diye fakat adam olmaktan çok başımıza bir sürü bela açtı neyse uzatmaya gerek yok

1 dk 1dk bu wufdolgi bizim atalente tolgamı =??
(05-30-2010 12:39 AM)j4ckhunt3r Yazılan: [ -> ]İlginç.

şizofren Big GrinBig Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler