(05-30-2010 12:46 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ] (05-30-2010 12:42 AM)ByKaaN Yazılan: [ -> ]Adina bakinca kafandaki butun soru isaretlerini cozmen gerekiyordu Wufdolgi tolga diye tanistim ve evli oldugunu soylemisti ama nicin oyle bise yapti bende anlamis degilim kisaci yazik.
(05-30-2010 12:44 AM)bykusshow Yazılan: [ -> ]Bu arkadaş benim klanımdaydı gercek bır kısılıgı olmadıgından dolayı kovulmuştur tartışılmadan bile ne 28 yaşında ne evli nede gülseren diye birşey yok ortalıkta bunlar daha çoçuk bunlara değil bunların ne kişiliği olupta sahiplenenlere laf etmek lazım başımıza çıkarıyorlar.Biz bu çocugun kişiliğinden ve akıl şuhrundan ta klana ilk aldığımdan beri şüphe etmiştik fakat dışlamak istememiştik belki adam olur diye fakat adam olmaktan çok başımıza bir sürü bela açtı neyse uzatmaya gerek yok
1 dk 1dk bu wufdolgi bizim atalente tolgamı =??
Bizim tolga kim bu kim turgay bizim tolga gibi yurekli olan varmi bunlarin icinde peh..
(05-30-2010 12:46 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ] (05-30-2010 12:42 AM)ByKaaN Yazılan: [ -> ]Adina bakinca kafandaki butun soru isaretlerini cozmen gerekiyordu Wufdolgi tolga diye tanistim ve evli oldugunu soylemisti ama nicin oyle bise yapti bende anlamis degilim kisaci yazik.
(05-30-2010 12:44 AM)bykusshow Yazılan: [ -> ]Bu arkadaş benim klanımdaydı gercek bır kısılıgı olmadıgından dolayı kovulmuştur tartışılmadan bile ne 28 yaşında ne evli nede gülseren diye birşey yok ortalıkta bunlar daha çoçuk bunlara değil bunların ne kişiliği olupta sahiplenenlere laf etmek lazım başımıza çıkarıyorlar.Biz bu çocugun kişiliğinden ve akıl şuhrundan ta klana ilk aldığımdan beri şüphe etmiştik fakat dışlamak istememiştik belki adam olur diye fakat adam olmaktan çok başımıza bir sürü bela açtı neyse uzatmaya gerek yok
1 dk 1dk bu wufdolgi bizim atalente tolgamı =??
hayır asla öyle birşey değil bu tamamen farklı kişi oyunlardada görmüssünüzdür eski nicklerinden biri by4nkussh0w
(05-30-2010 12:48 AM)ByKaaN Yazılan: [ -> ]Bizim tolga kim bu kim turgay bizim tolga gibi yurekli olan varmi bunlarin icinde peh..
ohhh bir an neye uğradığımı şaşırdım hee.
(05-30-2010 12:50 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ] (05-30-2010 12:48 AM)ByKaaN Yazılan: [ -> ]Bizim tolga kim bu kim turgay bizim tolga gibi yurekli olan varmi bunlarin icinde peh..
ohhh bir an neye uğradığımı şaşırdım hee.
O benim kardesim sayilir.

komik adam. disilik sizofrenesi yasiyor sanirim. "ben kizim" diyerek oyun oynamak nedir yahu

arada denk geliyor boyle ruhsal sorunlar yaşıyan..
Atalante Tolga abi bizim mahallede oturuyor

ama bulusamadık tolga abi zaten bulusmalarada gelmisti
Görüşmede oynamalar var;
nbklord yazısı normalde reksiz yazıyor ama sonra laciverte dönüşüyor

Başka bir adam dahil olmuş gibi kendisi yapıyor aynı şeyi kendinneysenool adıyla ama nbklord aslında o kişi
nbklord
*.....
*.....
*.....
vs vs yıldız yerine gelecek işaret madde işareti olmalıdır.