(05-28-2010 07:59 PM)xgangst4r Yazılan: [ -> ]Bunu söylücem abiye aradım şimdi ondan kaynaklanıyodur büyük ihtimal ama bakmadan bişey diyemem dedi.
Teşekkürler yardım için 
Aklın yolu birdir

Rica ederim
Tabikiside görmeden tam birşey söylenmez , ben de bi an canlandırarak söyledim ekran kartı driverin silinmesi şans ötürü olabilir veya biraz eski ise ekran kartın tam randımanlı desteklemediği için pes edip grafikleri kaybedebilir çünkü o IDM kablosu veri kaydettiremediği için RAM'lere grafik,görüntü de gider ve iflas edebilir driver
şöle yorumlayalım : Her donanımsal sorunun bir yazılımsal sorunu olur

Olası sebep ve önerebileceğim çözümler...
1- Virüs vardır - İyi ve güncel bir antivürüs kullanabilirsin.
2- Ekran kartın ısınıyordur - a) Fanlı ise; fanını temizleyip çalıştırmayı dene, b) Fanlı değilse ve fan uyumlu ise fan takmayı deneyebilirsin, c) Fan takılmaya müsait değilse yeni ve soğutması iyi bir kart almanı tavsiye ederim.
3- PowerSuply yetersiz geliyordur artık "ki muhtemelen 350 Watt civarı bir PSU ya sahipsindir - En az 650 Wattlık bir PSU almanı tavsiye ederim zaten artık standart en az 550 Watt olmalı.
Ve son olarak asla ve asla oyun oynarken MSN açık bırakma en azından kendine saygın varsa zira MSN ve bağlı hizmetleri felaket lag yapar sen lag olmadığını sanırsın ama rakipler hep tp görürler seni bu da hiç hoş bir davranış değil.
SEVGİLERLE...
(05-28-2010 08:17 PM)Ferudun Yazılan: [ -> ]Olası sebep ve önerebileceğim çözümler...
1- Virüs vardır - İyi ve güncel bir antivürüs kullanabilirsin.
2- Ekran kartın ısınıyordur - a) Fanlı ise; fanını temizleyip çalıştırmayı dene, b) Fanlı değilse ve fan uyumlu ise fan takmayı deneyebilirsin, c) Fan takılmaya müsait değilse yeni ve soğutması iyi bir kart almanı tavsiye ederim.
3- PowerSuply yetersiz geliyordur artık "ki muhtemelen 350 Watt civarı bir PSU ya sahipsindir - En az 650 Wattlık bir PSU almanı tavsiye ederim zaten artık standart en az 550 Watt olmalı.
Ve son olarak asla ve asla oyun oynarken MSN açık bırakma en azından kendine saygın varsa zira MSN ve bağlı hizmetleri felaket lag yapar sen lag olmadığını sanırsın ama rakipler hep tp görürler seni bu da hiç hoş bir davranış değil.
SEVGİLERLE...

Bu mavi ekran çözümü değildir ve herkezin ağzında dolanan temel bilgiler bunlar.. Bunlarla bir sonuca varamazsın makinan hızlanmaz , veya güçlenmez.
Sorun çözüldü bi yorumları okuyup ondan sonra yorumunu yazsan daha iyi olur..