Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Pc Sorunu [ Anlayanlar İçeri :) ]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Yok gelmiyor
daha once geliyordu şimdi öyle birşey yok..
6 mgbt .. Smile
6 megabitte 512 ye düşme olayı varsa donmalar ondan kaynaklanıyor olabilir Smile
Yok daha demın indirme yaptım 400 ile indiriyor.
Ekran kartını değişmen lazım derim.
Sorununu anlamadım ben tam olarak , Wr açık ve birden oyun donuyor , Makina 5-10dk açılmıyor ( bu açılmıyor dediğin donanımsal parçaları gösterirken[siyah ekran] orda mı takılı kalıyor ? WinXP yükleniyor kısmına gelmiyor mu ? , Internet falan demiş bi kaç kişi şu anki Kotan aştı mı yoksa hala 8mbit veya 6mbit hızda mı alıyorsun ? Detaylı anlat bana
Pc donduğundaki kodu aldım biraz 0x00000003 , 0x8A1DD590 , 0X8A1DDZ şöyle bişey çıkıyor mavi ekranda.
6 mgbt ile indiriyorum halen.
Wr açıkken pc donuyor ve reset atıyor.
5 10 dk windows yüklenme yerıdne duruyor sonra açıldığında ekran kartı driverim silinmiş oluyor.
Yeterince açklayıcı mı?
Burdan destek alamassın o sorun için.Bilen varsada anlatmakla olcak iş değil bi PC 'ciye götürmen lazım fikrimce Smile
Yarın götürücem de abimiyormadan halletmeye çalışıyorum Smile
evet sorunumuz belli Smile Bilgisayarcıya gidip IDM kablosu yani ( Hard disk'i anakarta bağlayan Kırmızı kablo..

Neden bunu yenilemelisin ? Bu kablon zedelenmiş ve Online oyun oynarken yani WarRock oynarken hep yenilemek ister görüntüleri , bu görüntüler de HDD'n de ve kablo aşındığından veya zedelendiğinden veya bi parçayla temasında oluşan zarardan ötürü Kablo görüntüleri yetiştirememekte ve anakart bunu anlayınca kendisini korumaya alarak mavi ekrana alır ve sana hata kodunu yazar "0x00000003" yani bu.

şimdi sana diyeceğim : kasanın içini açıp hdd modeline bakman yani sata mı başka birşey mi bakıp adama o kablodan istediğinde sana muhtemelen sata mı harddisk'in diyecek sen cevabını vererek diyalog kurmaya çalış Smile o sana uygun kabloyu verir.

Kabloyu gine hatırlatayım : 2 ucu siyah dikdörtgen bir plastik çıkışlı Kablo enine doğru yatık bir şekilde kırmızı kablodur ( Turuncu da olabilir )

** Şunu da sormadan edemicem : makina boş durduğunda yani hiç birşey açık değilken(msn,wmp açık olsun farkmaz) 5-10dk öylecene beklediğinde gine mavi ekran veriyor mu ? Mavi ekranın ardından Disk okunamadı ctrl+alt+delete yap diyor mu
Bunu söylücem abiye aradım şimdi ondan kaynaklanıyodur büyük ihtimal ama bakmadan bişey diyemem dedi.
Teşekkürler yardım için Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler