(05-28-2010 03:38 PM)TRmilitary Yazılan: [ -> ]Call Of Duty serisi tabikide . Ayırca Battlefield'da tartışılmaz en iyi Fpslerden biri . Medal Of Honor'a gelirsek ilk zamanları Cod ile rekabetteydiler 2.dünya savaşı vs vs . Ama şu anda durum değişti . Ekim gibi Medal Of Honor Fall 2010 çıkacak modern savaşı ele alan bakalım o nasıl olacak .
Evet duydum bende medal of honor fall 2010'u. COD'a rakip olacağı söyleniyor. Grafikler onun kadar iyimiş konusuda aynı şekilde.
Call of duty ama bc2 e attım . iyi diyolar

Oyun olarak Cod Similasyon olarak Bad Company 2

Herkesin atladığı bir konu var o da Medal Of Honor COD serisinin atası sayılır zira COD MOH ekibinden ayrılan bir grubun kurduğu şirket tarafından hazırlandı bu yüzden MOH geri kaldı ve birkaç tana genişleme paketinin dışında bir gelişme sağlayamadı. Bu arada Batlefield serisi herkesin üzerinde hemfikir olabileceği gibi online dünyasında her zaman ilkleri yaratmıştır, hatta EA tarafından büyük ölçüde cansimidi gibi sayılır.
Sonuç olarak hemen hemen tüm online fps lerde varolan biri olarak şunu söyleyebilirimki, herhangi bir kriterde oyunları kıyaslamak yanlıştır bence futuristik açıdan ele alınca HL2, realistik açıdan ele alınca COD4, zevk açısından bakarsak BF2 ve güncel olarak bakınca BFBC2 bunlar benim düşüncelerim. Bu arada halen oynamakta olduğum ya da bırakmış olduğum diğer oyunların hakkınıda yemek istemiyorum hepsinin yeri ayrıdır. Burada kullandığım oy ise MOH'dan yana oldu

"biraz duygusal yaklaştım oy kullanırken"
SEVGİLERLE...
Her şeye rağmen Warrock Demek istiyorum
Ama Cod 4 Online iyi gidiyor oyum ona
CoD 4 ün sevilmesi oyunda dediacted server olması sanırım online yönünden

bu 3 oyun birbiriyle bağlı moh feridun abinin dediği gibi cod u yapan bir kaç kişi tarafından yapıldı onlar ayrıldı cod serisi ortaya çıktı şimdi infinity ward dağıldı respawn diye bir şirket kurdular oda artık ea adına çalışıyor moh fall 2010 da frosbite kullanılacak yani bfbc 2 deki gibi yıkılabilir ortam ayrıca oyun yine dice tarafından geliştiriliyor cod hegomonyası bitti gibi birşey

yeni çıkıcak olan black ops da dediacted server olabilir diyorlar yine çok satıcak bu oyun böyle birşey olursa -.-'