Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sizce hangisi daha iyi bir oyundu ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Sizce hangisi daha iyi bir oyundu ? Call Of Duty serisimi ? battlefield bad company serisimi ? Yoksa Medal of Honor serisimi ?

Bence Call Of Duty serisi hem grafik hemde konu olarak daha iyi bir oyundu.
her türlü call of dutyvictory.gif
COD...
call of duty !
Call of duty tek geçerim Smile
Bad Company Smile zaten bad company 2 Hepsine Yeter Tongue
CoD...

TaTy

Şimdi bu oyunları 2 platformda değerlendirmek lazım.Multiplayer ve singleplayer....

MP de Battlefield serisi online oyunlara yön vermiştir.Buna karşılık COD da online olarak gayet iyi işler çıkardı.Ancak grafiksel ve ses bakımından EA ve DİCE BC2 de cod4 ve mw2 yi alt etmeyi başardı benim gözümde.

SP de COD serisi hikaye bakımından tabiki önde.

Ama bana soracak olursanız ikiside eşit , çünkü şu an hala cod4 üzerinden yapılıyor maçlar.
MOH u boşver o kendi çapında 1.dünya savaşı oyunuydu o kadar.
Zor bir soru soru bu telefon hakkımı kullanmak istiyorum Smile
(05-28-2010 03:25 PM)Black Yazılan: [ -> ]Şimdi bu oyunları 2 platformda değerlendirmek lazım.Multiplayer ve singleplayer....

MP de Battlefield serisi online oyunlara yön vermiştir.Buna karşılık COD da online olarak gayet iyi işler çıkardı.Ancak grafiksel ve ses bakımından EA ve DİCE BC2 de cod4 ve mw2 yi alt etmeyi başardı benim gözümde.

SP de COD serisi hikaye bakımından tabiki önde.

Ama bana soracak olursanız ikiside eşit , çünkü şu an hala cod4 üzerinden yapılıyor maçlar.
MOH u boşver o kendi çapında 1.dünya savaşı oyunuydu o kadar.
Zor bir soru soru bu telefon hakkımı kullanmak istiyorum Smile

Ara beni görüşelim Smile Ayrıca evet haklısın.Tabikide Battlefield online olarak multiplayerda daha önde. Ancak COD singleplayer olarak önde olduğunu düşünüyorum.
Call Of Duty serisi tabikide . Ayırca Battlefield'da tartışılmaz en iyi Fpslerden biri . Medal Of Honor'a gelirsek ilk zamanları Cod ile rekabetteydiler 2.dünya savaşı vs vs . Ama şu anda durum değişti . Ekim gibi Medal Of Honor Fall 2010 çıkacak modern savaşı ele alan bakalım o nasıl olacak .
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler