Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Pc kendi kendine reset atıyor ve mavi ekran çıkıyor !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bencede format at olmassa bilgi. götür :/
BIOS dan tüm Motherboard ayarlarını DEFAULT yap. İnternette nasıl yapılacağı çok detaylı bir şekilde anlatılmış.
Sorunu çözemezsiniz böyle Smile Donanımsal ise : Ekran kartı fanın soğutamıyordur ( bu kural donup birden mavi ekran verip saniyesinde res atarsa )=

Ama mavi ekran verdiğinde orda yazan hata kodunu bana yazarsan sana tam randımanlı yardımcı olabilirim..
ekran kartını çıkar yerini temizle sorun çözülebilir
(05-28-2010 12:15 PM)TrLancelot Yazılan: [ -> ]Aynı sorun bendede vardı. Tek çözüm format.

hayır banada oluyordu bi ara sorun ya ram de yada ekran kartında bence acilen bilgisayarcı ya götür çünkü benim ram azdaha yanıyordu son anda kurtarmışım
ayrıca o sadece warrock oynarken olmaz her an olabilir

yardımcı olduysam ne mutlu bana ARTİST
(05-28-2010 01:57 PM)€TO'O Yazılan: [ -> ]ekran kartını çıkar yerini temizle sorun çözülebilir

Evet.Bunu dene bencede ilk.
(05-28-2010 01:44 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Sorunu çözemezsiniz böyle Smile Donanımsal ise : Ekran kartı fanın soğutamıyordur ( bu kural donup birden mavi ekran verip saniyesinde res atarsa )=

Ama mavi ekran verdiğinde orda yazan hata kodunu bana yazarsan sana tam randımanlı yardımcı olabilirim..

Doğru. Bi donanımın aşırı ısınıyodur.Bize gelen kasalarda genelde ramden kaynaklanan bi sorun oluyor Kendi başına iş yapma yakarsın.
Geçen adam PC getirdi işlemciyi takarken yakmış Teknik servise götür burdan anlatamam
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler