Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Pc kendi kendine reset atıyor ve mavi ekran çıkıyor !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar warrock oynarken pc,m sürekli kendi kendine reset atıyor arkadaşlar mavi bir ekran çıkıyor karşıma güvenliğiniz için windows kapatıldı diyor

Ne tür bir sorundur bu ya deli olacagım !

not : format at felan diyecekseniz hiç demeyin !
Ramda Sorun Olabilir? Ss.gif
Ekrarn Kartında Sorun Olabilir ?Ss.gif
(05-28-2010 12:12 PM)Berkem.A Yazılan: [ -> ]Ramda Sorun Olabilir? Ss.gif

Kardeş bilmiyorum işte . Bir bilgisayarcıya götürmeyi planlıyorum . Ayrıca bazen normal neette gezerkende aynısı oluyor Ss.gif
Aynı sorun bendede vardı. Tek çözüm format.
(05-28-2010 12:14 PM)MorfinxD Yazılan: [ -> ]
(05-28-2010 12:12 PM)Berkem.A Yazılan: [ -> ]Ramda Sorun Olabilir? Ss.gif

Kardeş bilmiyorum işte . Bir bilgisayarcıya götürmeyi planlıyorum . Ayrıca bazen normal neette gezerkende aynısı oluyor Ss.gif

Kardeşim Sen En İyisi Bilgisayarcıya Götür Yada Format Atmayı Dene victory.gif

beyfendi
CPU clock frequency : 200 mHz

mavi ekrandan sonra pc acılırken hep burada hata veriyr !
Format demeyın diyorsun.O zaman götür bilgisayarcıya oda format atıcak bir ton para alıcak.Başka çözümü yok ki bunun benım de çok basıma geldi.
Öncelikle hardware'de bir sorun yaşıyorsun sanırsam. Bilgisayarını açıp içindeki tüm parçaları sök ve güzel bir şekilde basınçlı hava ile temizle ve tekrar birleştir. Eğer yine oluyorsa format at. Sorun hala daha devam ediyorsa bir PC'nin bir bileşeninde problem vardır demek oluyor. Uzman birisne baktırtWink
Anakartına virüs girmiş olabilir bendede aynısı oluyordu anakarta virüs girmiş bide format attım
Arakdaşım . Format demeyin demişsin. Az daha formatlamassan pc nin her aygıtına virüs bulaşır . Formatla geçmeyen virüsleri bilirsin .

KİS2010 ile bi tarat pc ni . Virüs bulur %50 sil onları . Olmassa bilgisayarcınla görüş . Oda %90 Format önerecektir .
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler