Öncelikle merabalar aranızda yeniyim oyundaki nikim cecenard4
sorularım şunlar sky bilmem ne diye adamlar var sanırım bi klanın üyeleri nikleri birbirine benziyor uçağa bindim diye beni kiklemişlerdi o yüzden biraz ağır konuşmuşdum ama çevrelerimi genişdir nedir anlamadım bir çok serverde vote başlatıp atıyorlar sorum ise bazen vote başlayınca uzun uzun sayıyor bazen de hemen atıyor bunun nedeni nedir bir de durduk durmadık yere atılmamak için preimum alsam felan işe yararmı uçağa biniyorum atıyorlar adamdan önce tanka biniyorum atıyorlar bıkdım işin gerçeği şimdiden teşekkür ederim..
Kardeş Pre alsan bi işe yaramaz ama sen napıcaksın herif tanka koşuyosa gitmiceksin çünkü artık warrock çok bozuldu çoluk çocuk oynamaya başladı Yani herifler kendileri eğer alan yaptılarsa seni atarlar hemen yani.Benide çok atıyolardı eskiden
Anlatabildiysem Ne Mutlu..
Öncelikle kendine bir clan bul.Sonra kendi clanının odalarında takıl.Odadan kickleme olayları olmaz.Aldığın prede kick yönünden birşeye yaramaz

vote başlaması oylama demek çoğunlukewet derse atılrsın hayır derse atılmassın... oy vermeyenler olursa uzar durur
premıumla da olmaz.. zmanla alısırsın herkez baska bir alem

teşekkür ederim cevablarınız için unutmuşum birde rate yazıyor oyun menüsünde kendi ismimin üstüne gelince yada başkasının isminin benimki 1.77 bazı arkadaşlarınkide 0.70 vs.. bu sayının yüksek olmasımı iyi düşük olmasımı
Malesef böyle insanlar da var. Sen ondan önce bir araca bindiğinde egosunu tatmin etmek için atıyorlar. Genelde geniş alanda bir kişi vote verince herkes onaylıyor. Sorup soruşturmuyor. Bunlar için preli olup olmamamn ya da lwlinin yüksek olması bir anlam ifade etmiyor. Adamlar sırf egolarını tatmin ediyorlar

. Ancak unuttukları tek ve en önemli birşey var o da bunu bir oyun olduğu ve sadece eğlenmek için oynaman gerktiği olmalı. Bir oyun için değer mi başka bir insanı kırmaya?
Boşver sen bunları hiç kafana takma. Ve bu oyunu sırf zevk için oynamaya bak

Bu sorunlar düzeltilemez sanırsam çünkü bu adam voteleme durumu her önüne gelenin yapabilecegi birşey işte mesela adam ucagı almak ıstıyor senden kıcklıyor ole atılınca bınıyor beklemek istemiyor . premıum alsanda hicbir işe yaramaz ayrı bir avantaj vermiyor.Uzun veya hemen atılmanın sebebide hemen atılmışsan herkez y ye basmıstır ondan atılmıssındır uzun sn sonra atılmanın sebebi y ye basmıyanların olması sonradan basmalarıdır kardesim.
Rate Kill / death oranıdır.Yüksek olması tabikide daha iyidir

(05-27-2010 09:29 PM)arda46 Yazılan: [ -> ]teşekkür ederim cevablarınız için unutmuşum birde rate yazıyor oyun menüsünde kendi ismimin üstüne gelince yada başkasının isminin benimki 1.77 bazı arkadaşlarınkide 0.70 vs.. bu sayının yüksek olmasımı iyi düşük olmasımı
Tabiki yüksek olması Çünkü bu senin Kill(yani öldürdüğün) Ve Death (Yani Öldüğün)çoğalması kill yükselirse 1.77 Kd dir yükselir
Rate Adamı Öldürme / Ölme oranıdır . Yüksek olursa daha rahat clana girersin .
Oyunun bir kötü yanı adamı heli,uçak için odadan atma . Ben de çok yaşadım

CQC oyna biraz yüksel . Oyunda saygı LVL e göre belirleniyor artık . 35 lv den düştüm . eskiden odalarda hack,lag demezlerdi . Şimdi ezik charla oynadım azcık adam öldürdüm diye hacker oluyorum .
Bilmem anlatabildimmi .