Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bir kaç soru
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Kardeşim Bizim Odamızda ve Warrock TR Odasında takıl asla atmayız Smile bide BG Oynama bg ci onlar cqc oyna oyundayken bana pm at d3athsou1 tüm tanıdıklarıma sölerm onların odasında kasılırsın hem kaliteli oyuncular ir dahada kimse atmaz seni merak etme Smile
Oyundaki tanıdıklarınla beraber gir odalara.Yeterince tanıdığın yoksa edinmeye çalış:)Odadan atılmazsın tanıdıklarında girersen.
(05-27-2010 09:23 PM)arda46 Yazılan: [ -> ]Öncelikle merabalar aranızda yeniyim oyundaki nikim cecenard4
sorularım şunlar sky bilmem ne diye adamlar var sanırım bi klanın üyeleri nikleri birbirine benziyor uçağa bindim diye beni kiklemişlerdi o yüzden biraz ağır konuşmuşdum ama çevrelerimi genişdir nedir anlamadım bir çok serverde vote başlatıp atıyorlar sorum ise bazen vote başlayınca uzun uzun sayıyor bazen de hemen atıyor bunun nedeni nedir bir de durduk durmadık yere atılmamak için preimum alsam felan işe yararmı uçağa biniyorum atıyorlar adamdan önce tanka biniyorum atıyorlar bıkdım işin gerçeği şimdiden teşekkür ederim..

adam bir araci aliyosa birak ve ks yapma atarlar bide lag Smile
Bu Demek Oluyorki Şahsen Ben Ve Arklarım Uygun Görürseniz Siz Skywalker clanını kara listeye alıp bizde onları odamıza almıyalım ve arda kardeşimize arka çıkalım benle hemfikir olanSs.gif
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler