müşteri hizmetlerinin salaklığı 90-180 günlerde ne zaman her ay gelmeye başladı dinar ozaman sorunda başladı 2.aydan itibaren otomatik gelmiyor dinarlar bu gamersfirst sitesinin giderilmeyen bir hatası kendileride biliyor hatayı düzeltemiyorlar kaç sefer sorunu bildirdik ticket atılması lazım diyorlar

(05-26-2010 04:00 PM)sametkese1 Yazılan: [ -> ]Bilindiği üzere WTR kış buluşmasında 365 gün gold premium kazanmıştım ilk ay gift 55k dinar yüklendi fakat daha sonra ne olduysa dinar yüklenmemeye başladı..
10 tane ticket attım sadece araştırılıyor filan dendikten sonra son ticketıma gelen cevap bu firmanın ne kadar adi olduğunu bir kez daha gösterdi D:
Unfortunately the 365 days premium was an event prize and was not purchased therefore you do not qualify to receive dinars.
Türkçe meali ile Premiumunuz hediye olup PARA ile satın almadığınızdan dinarda hesabınıza yüklenmeyecektir ....
Teşekkürler K2 seni seviyoruz 
Sende gidip onlara keriz gibi event ödülü dersen olucağı o onlar senin hesabına premiumu direk yüklüyor..Sadece dinarın gelmediğini belirtecek olsaydın dinarları verirlerdi...Event dahi olsa dinarsız 365gun gold demedilerki...Gold premium içinde dinarıda vardır dinar bir promosyon değil aynen bunları yaz vermeleri gerek..
Kendin pre çek daha iyi..
kesinLikLe sacmalik baska birsey soyLenemez...
(05-26-2010 05:11 PM)»CrusheR« Yazılan: [ -> ] (05-26-2010 04:00 PM)sametkese1 Yazılan: [ -> ]Bilindiği üzere WTR kış buluşmasında 365 gün gold premium kazanmıştım ilk ay gift 55k dinar yüklendi fakat daha sonra ne olduysa dinar yüklenmemeye başladı..
10 tane ticket attım sadece araştırılıyor filan dendikten sonra son ticketıma gelen cevap bu firmanın ne kadar adi olduğunu bir kez daha gösterdi D:
Unfortunately the 365 days premium was an event prize and was not purchased therefore you do not qualify to receive dinars.
Türkçe meali ile Premiumunuz hediye olup PARA ile satın almadığınızdan dinarda hesabınıza yüklenmeyecektir ....
Teşekkürler K2 seni seviyoruz 
Sende gidip onlara keriz gibi event ödülü dersen olucağı o onlar senin hesabına premiumu direk yüklüyor..Sadece dinarın gelmediğini belirtecek olsaydın dinarları verirlerdi...Event dahi olsa dinarsız 365gun gold demedilerki...Gold premium içinde dinarıda vardır dinar bir promosyon değil aynen bunları yaz vermeleri gerek..
Kendin pre çek daha iyi..
Evet,ticketinde hediye pre olduğu hakkında birşey dedinmi?
Diyecek laf yok aç bu k2 ciler ^^ ne diyelim saçmalık