Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: k2 saçmalıkları episode 9999999....
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Bilindiği üzere WTR kış buluşmasında 365 gün gold premium kazanmıştım ilk ay gift 55k dinar yüklendi fakat daha sonra ne olduysa dinar yüklenmemeye başladı..
10 tane ticket attım sadece araştırılıyor filan dendikten sonra son ticketıma gelen cevap bu firmanın ne kadar adi olduğunu bir kez daha gösterdi D:

Unfortunately the 365 days premium was an event prize and was not purchased therefore you do not qualify to receive dinars.

Türkçe meali ile Premiumunuz hediye olup PARA ile satın almadığınızdan dinarda hesabınıza yüklenmeyecektir ....

Teşekkürler K2 seni seviyoruz Big Grin
Yine Saçmalık Yine K2 Big Grin denilcek bişey bulamıyorum Big Grin Big Grin
haha Big Grin
hmmm Big GrinBig GrinBig Grin
Kimse kusura bakmasın ancak bir "oha" demek istiyorum. Çok üzücü bir durumSad
(05-26-2010 04:10 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]hmmm Big GrinBig GrinBig Grin

turgay orda söyleseydiniz böyle olacağını walla yükletmezdim chara onlara geri iade eder not düşerdim Big Grin

alın nafakam olsun açlar diye D:
Saçmalığın önde geleni.
(05-26-2010 04:13 PM)sametkese1 Yazılan: [ -> ]
(05-26-2010 04:10 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]hmmm Big GrinBig GrinBig Grin

turgay orda söyleseydiniz böyle olacağını walla yükletmezdim chara onlara geri iade eder not düşerdim Big Grin

alın nafakam olsun açlar diye D:

Gold'a para vereceğine G1'e ver o zaman ne diyeyim Big Grin Big Grin En azından istediğin silahı alabiliyorsun paran olduğu sürece Big Grin
şımarmış bu adamlar k2 artık oyunları öneme almıyor.
(05-26-2010 04:34 PM)Mikad0x Yazılan: [ -> ]şımarmış bu adamlar k2 artık oyunları öneme almıyor.

Evet.Sadece Warrock için geçerli değil.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler