Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: delinqu3nt ÖM'den Ağır Küfürler
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(05-24-2010 07:54 PM)delinqu3nt Yazılan: [ -> ]
(05-24-2010 07:50 PM)Ege-TR Yazılan: [ -> ]İt oğlu it o kadar küçümsenecek bir laf değil buda bir tür küfür Hem babama hem anneme hemde bana köpek diyorsun!!!

Durup dururkenmi diyorum ben bunu her ne kadar bana kişisel olarak hakaret edilse ne anaya küfür ederim ne babaya ne sülaleye öyle bi amacım olsa ana avrat giderdim ama gitmem her ne kadar bana tahrik edici laflar kullansanda durup dururken kimseye küfür etmem ve öyle önüne geldiğince sallamam bak ama eziksin falan filan hemde durup dururken kendi dediğini bilmiyorsun ama biri bişey diyince hemen forumlara konular açmalar falan
Normal adam gibi ss atsaydın forum"lara" konu açmazdım bunu biliyorsun!!! Kabahat sende bari bunu kabul et. Verdiğim konuya bakın orada oyun üzerine tartışıyoruz küfürün sebebi buysa seni kınıyorum ben orada sana asla hakaret edici laflar etmedim etmemde!!!

Saygılar!!!
(05-24-2010 07:49 PM)delinqu3nt Yazılan: [ -> ]İt küfürse banlayın beni

Senin gibi ezikler herşeyi yaptırtır adama
??????????????????????
Sen o konuda "kendini daha fazla ezdirme" demiştin hatırladğım kadarıyla fakat şimdi baktığımda öyle bir mesaj bulamıyorum neden sildin? Burada bir kışkırtma vardır fakat delinqu3nt adlı üyeninde o kadar ağır cümleler söylememesi lazımdı.
Banada etmişti bu çocuk warrockhit'de yetkiliye öm gönderdim ss'yi banned !.
Ben o oyunla ilgili görüşümü bildirdim sen bana çok bilmişlik yapıyorsun bide üstüne üstlük ezdirme kendini diye karma atıyosun rockstar avukat olarakmı tuttu seni?
(05-24-2010 08:01 PM)x0nestarx~Taha Yazılan: [ -> ]Banada etmişti bu çocuk warrockhit'de yetkiliye öm gönderdim ss'yi banned !.

Ya çocuk sen hala konuşuyomusun pro poster kes sesini

TaTy

Yaptığınıza bakın, bir oyun yüzünden birbirinize giriyorsunuz.Yazık vallaha , yapmayın şöyle incitmeyin o oyunun yapımcısı para kazanıyor siz burda birbirinizle laf dalaşı yapıyorsunuz.Herkesin görüşleri farklı farklıdır.Seven vardır sevmeyen vardır.Renkler ve zevkler tartışılmaz.Ben siyahı severim sen kırmızıyı ...
Bir oyun için değermi yani ? Birbirinizi karşı karşıya görseniz , yüzyüze o lafları edermisiniz ? Hayır.

Yapmayın beyler.

TaTy

delinqu3nt ve Ege-TR adlı üyemize ilk olarak ceza puanı veriyorum.Umarım tekrarı olmaz.
delinqu3nt 3 günlük banlanmıştır ceza puanına ek olarak

ege'de 1 gün banlanmıştır
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler