İt küfürse banlayın beni
Senin gibi ezikler herşeyi yaptırtır adama
İt oğlu it o kadar küçümsenecek bir laf değil buda bir tür küfür Hem babama hem anneme hemde bana köpek diyorsun!!!
(05-24-2010 07:49 PM)delinqu3nt Yazılan: [ -> ]İt küfürse banlayın beni
Lütfen

(05-24-2010 07:50 PM)Ege-TR Yazılan: [ -> ]İt oğlu it o kadar küçümsenecek bir laf değil buda bir tür küfür Hem babama hem anneme hemde bana köpek diyorsun!!!
Bence osmanlı zamanında vezire sadık köpek diyolardı ama şimdiki anlamı artık ne bilmiyorum.
rtük sansürlüo valla ben bilmem

(05-24-2010 07:49 PM)delinqu3nt Yazılan: [ -> ]İt küfürse banlayın beni
Buradaki herkes beni tanır o kadar ileri gidecek bir adam değilim kendimi tutuyorum herkes beni tanır o yüzden seninle muhattab olacağıma gider forumdaki en kötü kişiyle muhattab olurum en azından o kişi anasına babasına küfür edilmemesini öğrenmiştir!!!
(05-24-2010 07:50 PM)Ege-TR Yazılan: [ -> ]İt oğlu it o kadar küçümsenecek bir laf değil buda bir tür küfür Hem babama hem anneme hemde bana köpek diyorsun!!!
Durup dururkenmi diyorum ben bunu her ne kadar bana kişisel olarak hakaret edilse ne anaya küfür ederim ne babaya ne sülaleye öyle bi amacım olsa ana avrat giderdim ama gitmem her ne kadar bana tahrik edici laflar kullansanda durup dururken kimseye küfür etmem ve öyle önüne geldiğince sallamam bak ama eziksin falan filan hemde durup dururken kendi dediğini bilmiyorsun ama biri bişey diyince hemen forumlara konular açmalar falan
(05-24-2010 07:51 PM)!--EDiRNe--! Yazılan: [ -> ] (05-24-2010 07:49 PM)delinqu3nt Yazılan: [ -> ]İt küfürse banlayın beni
Lütfen 
Bence osmanlı zamanında vezire sadık köpek diyolardı ama şimdiki anlamı artık ne bilmiyorum.
Ben vezir mezir dinlemem sonuçta köpek anlamına geliyor yoldan geçen adama söylesen seni döver!!
(05-24-2010 07:54 PM)delinqu3nt Yazılan: [ -> ] (05-24-2010 07:50 PM)Ege-TR Yazılan: [ -> ]İt oğlu it o kadar küçümsenecek bir laf değil buda bir tür küfür Hem babama hem anneme hemde bana köpek diyorsun!!!
Durup dururkenmi diyorum ben bunu her ne kadar bana kişisel olarak hakaret edilse ne anaya küfür ederim ne babaya ne sülaleye öyle bi amacım olsa ana avrat giderdim ama gitmem her ne kadar bana tahrik edici laflar kullansanda durup dururken kimseye küfür etmem ve öyle önüne geldiğince sallamam bak ama eziksin falan filan hemde durup dururken kendi dediğini bilmiyorsun ama biri bişey diyince hemen forumlara konular açmalar falan
Bence insanlara ayrık yapmak büyük suctur.O da bi insan sende.Bence buna dikkat edilmeli

(05-24-2010 07:56 PM)!--EDiRNe--! Yazılan: [ -> ] (05-24-2010 07:54 PM)delinqu3nt Yazılan: [ -> ] (05-24-2010 07:50 PM)Ege-TR Yazılan: [ -> ]İt oğlu it o kadar küçümsenecek bir laf değil buda bir tür küfür Hem babama hem anneme hemde bana köpek diyorsun!!!
Bence insanlara ayrık yapmak büyük suctur.O da bi insan sende.Bence buna dikkat edilmeli 
Eziği ben demiyorum ona şimdi bana attığı karmaya bakarmısın durup dururken niye birine böyle bi öm atayımki