WarrockHit platformu üyelerinden b4mb4c1 adlı arkadaş hackerdir daha önce wtr'de bununla ilgili konu açılmıştı ve ts3 platformumuzdan banlanmıştı..İsterseniz oyun içinde inceleyebilirsiniz..Ben şahsen onu izleme fırsatı buldum daha önce death cam'le keşke video alsaydım adam bir duvarın arkasından adamları izliyor yaklaşana ateş ederek çıkıyor..Üstüne üstlük hack olduğunu perdelemek için vs sırasında karşı takıma hacksin lagsın veya kabllo çekiyorsun gibi iftiralar atıyorlar..Ama hiç sorgulamıyorlarki kendi adamlarında bir şey varmı..
Bizim gibi kim ilgileniyor bu konuyla . TS den banlıyoruz siteden banlıyoruz daha ne yapalım SAĞ DUYULU OLUN BİRAZ
Warrockhit ' i fazla sevmiyorum . 2 forumda aktiflik zor . bi tek clan için üye oldum

Hack açtıda ne kazandı onu anlamıyorumki..Adammı oldu..Sende gördüm Kenan olmaz böyle iş yaa...
13 yaşında çocuk zeka yaşı daha büyücek . Ama barındırmak saçma
%100 kanıtınız olmadan ne foruma ne şahısa suçlamada bulunamazsınız forumun bir kabahati yoktur şahısla sorununuz var...
Tabiki zaten burda asıl verilmek istenen mesaj öyle bir platforma böyle kişiler yakışmıyor...
Ayrıca kanıt var tsden ulaşana verrim..
Alper hack olduğuna dağir bir kanıtın varmı?? b4mb4c1 benim clanımdan oyuncu.
2 haftadır girmiyorum oyuna benim yokluğumda yapmış olabilir bizde üstümüze düşen görevi yapacağız.
Daha önce kanıtlanmıştı o ss'leri tekrar arıyorum...Ama sizden ricam takip edin biraz anlıcaksınız ne olduğunu...Ayrıca burda olanları yazdım size bir suçlama yok sadece size yakışmıyor diye isim öyle.. jackhunter kardeş oyuncunu izlemeye al veya teamviewerdan kontrol et dosya geçmişine bak.. izin vericekse biz yapalım boş bir vakitte..
Mesajı niye siliyorsun ? WarrockHit rezillik yazmayacaksın o zaman alper çocluk çocuk işler yapma bi sorunun varsa gelirsin bizim forumda dile getirirsin ayrıca önce kendine bak ok?