Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: b4mb4c1 Rezillik!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Neyse şu konu başlığını değiş ssi yolla gerekeni yapıcam ben
Amacim neki burada ne kadar bos islerde adin var bos islerin adamisin.hackse koyarsin ss leri yetkilerle konusup halledersin niye cirkeflik yapiyorsun Ben wrhiti savunmuyorum ama bu konuda gereksiz ve karsi forumu ignelemeye yoneliktir bence seninde buyumen lazim.
Whitle ne alaka kardeş.Ekmek yediğin yere pisleme...
Hayır wrhit ile ilgili sorunun varsa gelirsin orda dile getirirsin eyvallah ha diyosan ille de burda açarım o zaman savunmamızı yaptığımız mesajlarımızı silmeye de hakkınız yok.
Alper zamanında sende netlimiter açmıştın x-fire'a video upload etmemiştim,warrockhite laf etme Smile
eğer kanıtınız varsa süloya verin o gerekli işlemleri yapar
Evet konunun WrHit'le ne alakası var bende anlamadım. Alper birazdan özür dileyip konu adını değiştirir
Ne kadar Guzel birisi hack acar warrocktr CB iste boyle soyle derler eyvallah warrockhit rezilligi diye birisi bi konu acar herkes hucum eder Bu oyunda hersey karsiliklidir boyle bilir boyle uygularim ama anlamadigim konu bir kisi hack yapar warrocktr birisi opk bilmem ne acar warrockhit unutmayinki warrocktr ve warrockhit dost forumdur.Konu uzamansin tarafimca kilitlenmistir..

Not:Elinde kaniti olan kisi ss yollar gereken kisilere..
kastı aşan konular gereksiz
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler