Beyler Bugün İnternet Cafeye Gittim Takılmalık Bi Baktım Çocuklar Hack Açıyor Biraz Baktım öldükten Sonra İzledikleri Adamı Uçma Tuşuna Basıp Onu Uçuyor Gibi Gösteriyorlar Bu Nasıl Bişey Ertesi Gün Birimizin Ss'sini Uçuyor Diye Buraya Koyarlarsa Şaşırmayın.!

İnşallah seninki yayınlanmaz.Değişik şeyler geliyor aklıma...
Ne Geldiğini Anladım Ama Öle Bişey Yok
Ayrıca xm8 Kullanıyorum Diye Sniperler Hack Diyor Öle Bişey Yok.
O internetkafeyi en yakın polis karakoluna ihbar edebilirsin. İki sebepten dolayı suç işliyor o kafe sahipleri 1- İllegaliteye izin vermek, 2- Yaşları küçük çocukları kefeye aldıkları için...
(05-21-2010 01:10 PM)İronEye Yazılan: [ -> ]Ne Geldiğini Anladım Ama Öle Bişey Yok
Ayrıca xm8 Kullanıyorum Diye Sniperler Hack Diyor Öle Bişey Yok.
işte bazı kafası almayanlar öyle yapıyor.Benimde aklıma kötü kötü şeyler geliyor

ßu konuyu açarken böle düşünceler gelmesini bekliyordum ztn

(05-21-2010 01:21 PM)İronEye Yazılan: [ -> ]ßu konuyu açarken böle düşünceler gelmesini bekliyordum ztn 
işte bu cocuklar yüzünden düşüncelerimiz artıyor bir acıdan

Neyse.
(05-21-2010 01:21 PM)İronEye Yazılan: [ -> ]ßu konuyu açarken böle düşünceler gelmesini bekliyordum ztn 
Bana görede gidip orayı şikayet et.
(05-21-2010 01:09 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]İnşallah seninki yayınlanmaz.Değişik şeyler geliyor aklıma...
Ne gibi şeyler geliyor?

(05-21-2010 01:15 PM)Ferudun Yazılan: [ -> ]O internetkafeyi en yakın polis karakoluna ihbar edebilirsin. İki sebepten dolayı suç işliyor o kafe sahipleri 1- İllegaliteye izin vermek, 2- Yaşları küçük çocukları kefeye aldıkları için...
Yaşı kuçuk çocukları tamamda illegalite için bir yaptırım uygulanacagını sanmam . Kanunlar olsa bile yürütme sistemimiz buna izin verecektir.
İllegalite Suç Olsa İstanbuldaki İnternet Cafelerin %80i Kapatılır !