Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Lanet Olsun..!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(05-21-2010 01:09 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]İnşallah seninki yayınlanmaz.Değişik şeyler geliyor aklıma...

Bu da ayrı bir bakış açısı tabiki, hatta benimde aklıma gelmedi değil Wink Yanlız arkadaşımızın samimiyetine inanmak durumundayız zira herhangi bir sebebten kafeye giren herkesin görebileceği bir manzaradan bahsediyor arkadaşımız.

Bu noktada biraz üstteki cevabımda da dediğim gibi üzerimize düşeni yapmalıyız, mesela kendimden bir örnek vereyim geçen sene bir otobüse "Ankarada mavi otobüs bilmeyenler için" bindim ve durağıma yaklaşınca otobüs şoförü geç kaldığı bahanesiyle kestirmeden geçip benim ineceğim durağı pas geçip hareket noktasına girdi, bu noktaya kadar sadece neden durağı pas geçtin diye sordum cevapları ise "hem muavin hem de şoför beraber" geç kaldık hareket noktasına yetişmek zorundayız hem nolacak bi mahsurumu var? derken noktayada girdiler zaten. Ben hemen hareket memuruna gidip bu durumu şikayet ettim ve zabıt altına aldırdım. Sonuç ne oldu derseniz o otobüs 1 ay trafikten men edildi şoförün ve muavinin çalışma müsadeleri alındı. Bu olaydan sonra benim semtimdeki tüm otobüs ve minübüsçüler daha bir dikkatli ve beyfendi oldular nedense Smile
SEVGİLERLE...
(05-21-2010 01:32 PM)Ferudun Yazılan: [ -> ]
(05-21-2010 01:09 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]İnşallah seninki yayınlanmaz.Değişik şeyler geliyor aklıma...

Bu da ayrı bir bakış açısı tabiki, hatta benimde aklıma gelmedi değil Wink Yanlız arkadaşımızın samimiyetine inanmak durumundayız zira herhangi bir sebebten kafeye giren herkesin görebileceği bir manzaradan bahsediyor arkadaşımız.

Bu noktada biraz üstteki cevabımda da dediğim gibi üzerimize düşeni yapmalıyız, mesela kendimden bir örnek vereyim geçen sene bir otobüse "Ankarada mavi otobüs bilmeyenler için" bindim ve durağıma yaklaşınca otobüs şoförü geç kaldığı bahanesiyle kestirmeden geçip benim ineceğim durağı pas geçip hareket noktasına girdi, bu noktaya kadar sadece neden durağı pas geçtin diye sordum cevapları ise "hem muavin hem de şoför beraber" geç kaldık hareket noktasına yetişmek zorundayız hem nolacak bi mahsurumu var? derken noktayada girdiler zaten. Ben hemen hareket memuruna gidip bu durumu şikayet ettim ve zabıt altına aldırdım. Sonuç ne oldu derseniz o otobüs 1 ay trafikten men edildi şoförün ve muavinin çalışma müsadeleri alındı. Bu olaydan sonra benim semtimdeki tüm otobüs ve minübüsçüler daha bir dikkatli ve beyfendi oldular nedense Smile
SEVGİLERLE...

İyi Yapmışsın Yapılması Gereken Zaten Bu
(05-21-2010 01:24 PM)black Yazılan: [ -> ]
(05-21-2010 01:15 PM)Ferudun Yazılan: [ -> ]O internetkafeyi en yakın polis karakoluna ihbar edebilirsin. İki sebepten dolayı suç işliyor o kafe sahipleri 1- İllegaliteye izin vermek, 2- Yaşları küçük çocukları kefeye aldıkları için...

Yaşı kuçuk çocukları tamamda illegalite için bir yaptırım uygulanacagını sanmam . Kanunlar olsa bile yürütme sistemimiz buna izin verecektir.

O kadarda basit değil herkes güvenlik tedbirlerini almak zorunda ve takip etmek zorunda "adamım eksik, ben görmedim, illegal olduğunu bilmiyordum" gibi bahaneler yok kanunlarda. Yürütmeye gelince ısrarcı olunca öyle bir uygulanıyorki Smile Biraz zorlamak lazım sadece bilirsiniz biz Türkler* zoru severiz.
Türkler* derken tüm vatandaşlardan bahsediyorum tabii olarak.
SEVGİLERLE...
(05-21-2010 01:34 PM)İronEye Yazılan: [ -> ]İyi Yapmışsın Yapılması Gereken Zaten Bu

Ben yaptımda sen yaptınmı bari yapılması gerekeni? Eğer yapmadıysan yine denk geldiğinde yapmanı tavsiye ederim...

Aynen ilk benimde aklıma o geldi Smile
(05-21-2010 01:15 PM)Ferudun Yazılan: [ -> ]O internetkafeyi en yakın polis karakoluna ihbar edebilirsin. İki sebepten dolayı suç işliyor o kafe sahipleri 1- İllegaliteye izin vermek, 2- Yaşları küçük çocukları kefeye aldıkları için...

Big Grin Yuh artık.Bi Online Oyunda Yasak Bir Şey.Cezası Oyun İçinde Verilir.Gerçek Hayatla Alakası Olmayan Bir şey Bu Big Grin
zaten bu hackleri açanların çoğusu çoluk çocuk kişiliği yerine oturmamış edilen küfürlerden alınmayan insanlar yapcak fazla da birşey olduğunu sanmıyorum ziraa yapılması gerenlerin zamanı çoktaaann geçti
(05-21-2010 05:21 PM)TBag06 Yazılan: [ -> ]

Big Grin Yuh artık.Bi Online Oyunda Yasak Bir Şey.Cezası Oyun İçinde Verilir.Gerçek Hayatla Alakası Olmayan Bir şey Bu Big Grin

İlk olarak senin yasalardan haberin yok galiba, ikincisi yazdıklarıma iyi bak ondan sonra yorum yap, üçüncü olarak ise asla insanlara hitap ederken yuh diye başlama...
Kafe'nin adresini alalım ?
Karagümrük Tarafındaydı Her Zaman Takıldığım bi İNt Cafe Deildi
su oyunun insanlari dusurdugu su duruma bak.... su k2 sahipleri bu oyuna gameguard getirmedigi surece zor zor zor warrock filipinlerde var tum dunya capinda oynanan yerde yok Smile gerci bu gunlerde gercekten 1 hafta oldu hack yok halen buyuk sok icindeyim
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler