Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: M4A1 Mi AUG mu ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Evet arkadaşlar . Pre alana kadar 7 günlük birini alıcam . 2 sinide iyi oynuyorum . Cross sorunu yok . Ekrana kağıt yapıştırdım Smile

Sizce Hangisi ve Neden ?
ikiside guzel silah fakat ben suan aug kullaniorum aynen kagıt isiyle xd
yakından ve mesafedan guzel adam alıyor =)
m4a1 favoriiiiiii preliyken bile onu kullanırım
Aug kesinlikle.
tabiki m4a1 yani..uzak mesafede acımaz.. AUG çok seker..
Aug da ekrana kagit yapisdirma isi nasil oluyor??
Çok kafam karıştı . Ne yapsam bilemiyorum . Trlancelot Kesinlikle AUG diyor . alper abi m4a1 acımaz diyor . Kesin sonuç ?
Bana Göre m4a1 Aug bana garib geliyor yamuk gidiyor gibi sanki mermileri yan yan gidiyorSmile
(05-18-2010 11:23 PM)sp0ng3b0b Yazılan: [ -> ]Aug da ekrana kagit yapisdirma isi nasil oluyor??

Cross yok ya. Ufak bi kağıt parçasını ıslatıp crosun ortasına yapıştırıyosun Smile
(05-18-2010 11:13 PM)fatalblow4 Yazılan: [ -> ]Evet arkadaşlar . Pre alana kadar 7 günlük birini alıcam . 2 sinide iyi oynuyorum . Cross sorunu yok . Ekrana kağıt yapıştırdım Smile

Sizce Hangisi ve Neden ?

War Rock silah istatistikleri, her oyuncunun kabiliyetine göre farklılık göstermektedir. Tecrübe edinmedikçe, silah istatistiklerinde belirtilen değerleri oyun esnasında tatbik edemezsiniz.En bilinen örnek: PSG' dir.Tecrübeli bir oyuncunun kullandığı M24, tecrübesiz bir oyuncunun kullandığı PSG'den daha etkili olabilmektedir.

Bundan dolayı, AUG'un 'zoom' özelliği olmaksızın nişangaha sahip olmadığını bilmeli ve 'geri tepme' düzeyinin yüksek olduğunu unutmamalısınız. M4A1, nişangah özelliğini muhafaza eden ve yakın mesafede etkili olan bir silahtır.

Benim tavsiyem, TMP9'dur.Engineer ve Medic karakterinin en iyi silahıdır.Kısa ve orta mesafede çok etkilidir.Geri tepmesi çok düşüktür ve rahatlıkla kullanabilirsiniz.Ekran kartınız müsade ediyorsa Famas'ı da önerebilirim.Assault karakterinin en etkili ve en seri silahıdır.Kısa ve orta mesafede hiçbir silah Famas kadar etkili değildir.

Saygılarımla.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler